تنظیم قراردادهای حقوقی

 

قرارداد به مفهوم توافق بین دو یا چند شخص برای به وجود آوردن آثار حقوقی محسوب می شود قراردادها انواع مختلفی دارند که رایج ترین شیوه جابجای ثروت در جامعه تلقی می شوند و ممکن است به صورت کتبی یا شفاهی تنظیم گرد.

قراردادهای رایج عبارت اند از: قرارداد استخدام، قرارداد مشارکت، قرارداد ساخت ساخنمان، قرارداد اجاره و غیره که در زمینه های متفاوتی می باشند.

برای اطلاعات بیشتر در  زمینه تنظیم قراردادهای حقوقی میتوانید با یک مشاور حقوقی کاردان و  یا وکیل پایه یک دادگستری متخصص در امور حقوقی مشورت کنید. با انتخاب یک وکیل مجرب می توان این مشکلات حقوقی را حل کرد، خواه او یک وکیل آنلاین باشد یا یک وکیل قرارداد.

 

مطالب مرتبط: وکیل پایه یک دادگستری 

 

نوشتن قرارداد فوایدی دارد از جمله:

  • جلوگیری از هر نوع اختلاف در آینده
  • جلوگیری از اتلاف وقت
  • افزایش بهره وری و کیفیت کار
  • حفظ روابط کاری در آینده
  • جلوگیری از اختلاف نظرها و دعاوی حقوقی
  • کاهش ضرر و زیان و مسائل دیگر در حین کار

 

تنظیم قراردادها

نکاتی که باید در تنظیم قراردادها رعایت شود

  1. عنوان قرارداد حتمن باید ذکر شود که چه نوع قراردادی تنظیم می کنیم مثل قرارداد اجاره، قرارداد مشارکت و غیره
  2. طرفین قرارداد مشخصات شناسنامه ای و کد ملی طرفین قرارداد با آدرس و شماره تماس باید به صورت کامل درج شود
  3. موضوع قرارداد این بند نشان دهنده ماهیت یا کاری که طرفین ملزم به انجام آن می باشند، موضوع قراردادها اغلب فروش، ساخت، طراحی و واگذاری که باید به صورت دقیق و کامل نوشته شود
  4. مدت قرارداد هر نوع قراردادی باید دارای یک زمان شروع و یک پایان باشد و یا اینکه محدود و یا نامحدود باشد
  5. مبلغ قرارداد و نحوه پرداخت و دریافت با ذکر تاریخ پرداخت به صورت دقیق و کامل باید ذکر شود
  6. شروط و تعهدات طرفین باید به صورت کامل تعهداتی که نسبت به یکدیگر دارند را مشخص کنند

مطالب مرتبط: شرط ضمن عقد

مطالب مرتبط: قرارداد پیش فروش 

 

تمامی این موارد از مهمترین بندهای یک قرارداد می باشد که در نحوه نوشتن یک قرارداد مهم و اساسی می باشد و در کاهش دعاوی حقوقی به شما کمک می کند و البته باید توجه داشت که تنظیم یک قرارداد در زمینه های مختلف، متفاوت است به عنوان مثال یک نمونه قرارداد اداری استخدام با قرارداد مشارکت کاملا متفاوت اند و نحوه نگارش و تنظیم آن از نظر اصولی و حقوقی متفاوت است و نیاز به مشاوره با وکیل مجرب دارد و ما می توانیم این وکلا را در هر شرایطی در اختیار شما قرار دهیم.

 

مطالب مرتبط: وکیل تلفنی

 

موسسه حقوقی دادگستر این امکان را در اختیار شما قرار داده که هر ساعت از شبانه روز در زمینه های مختلف نیاز به مشاوره به صورت تلفنی یا حضوری با وکیل پایه یک یا مشاورین حقوقی داشته باشید در خدمت گذاری به شما عزیزان آماده است.

برای برقراری ارتباط با وکیل آنلاین یا مشاوره حقوقی تلفنی به صورت 24 ساعته در هر ساعت از شبانه روز از تلفن ثابت سراسر کشور بدون هیچ پیش شماره یا کدی با شماره: 9099071369 تماس بگیرید.

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام عرض ادب:
    موضوع فسخ قرارداد
    بنده یک باب مغاز ه با یکنفر شریک هستم که باشرایط بوجود امده ومسائل قضایی وشرایط متعدد قضایی وصدور رای ها مختلف دادگاه ها با همین شریک مجبور به قبول بعضی از تعهدات شدیم و تمام رای ها صادره از شعبه هایی مختلف چه بدوی وچه قطعی با هم مصالحه کرده وتمام رای ها را هردو و نفر ثالث استرداد کردیم وتایید مقام قضایی رساندیم.
    ویک قرارداد بین خودمان و وکلای طرفین کتبی وشفا گوفتیم ونوشتیم که قسمتی از قرارداد به پشنهاد شریکم ووکیلش قرار شد مغازه در ید تصرف ایشان قرار گیرد ومتعد شد که اجاره بها را پرداخت کند.وتعهد کرد هر چه زود تر مغازه مذکور به فروش برسانیم.
    سال اول چک یکسال داد که وصول نشد وبعد از ده ماه با شکایت ودستور مقام قضایی مجبور به پرداخت شد که بااجراییه که کشیدم نزدیک یکسال تا وصول چک به طول انجامید.
    وهیچ اقدامی برای فروش مغازه انجام نمی دهد.وحتی کار شکنی میکند وبه هر نحوی اشکال تراشی میکند تا مغازه را بفروش نرساند .(ممونعت از فروش)
    وبعد سه سال هیج اجاره بهای پرداخت نکرده ونمکند ومغازه مذکور تخلیه کرده وباعث ضرر وزیابان فروانی به بنده گردییده است وبه تعهدات خود عمل نکرده است ؛نمکند.
    با وجود اینکه ایشان وکیل داشته وباید قردادجوری تنظیم میکرده که هر کدام از طرفین به تعهدات خود عمل نکند قابل فسخ یا ضامن اجراییه داشته باشد ولازم اجرا-بندی یا تبصرهای برای تعهدات قرداد باشد ذکر نکردهاند. کاملا یک طرفه وبه نفع خودشان نوشته اند .یک جوری فریب کارانه(تدلیس)
    حالا چگونه میتوانیم قانونی وقضایی فسخ قرداد ودریافت اجاره بها بخواهیم.
    خواهشا یک راه دقیق ومحکمه پسند بفرمایید سپاس

    پاسخ
    • سلام
      با توجه به قرارداد تنظیمی بین شما و شریکتان و تعهد ایشان، شما میتوانید ایشان را ملزم به انجام تعهداتش کنید

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

Call Now Buttonاز تلفن ثابت 9099071369