رخش 1 ماه قبل

نفقه فرزند

با سلام مادر پسرم که از من طلاق قطعی گرفته بعد از چندین سال غیبت، پارسال امده پسر 14 ساله ام را که در حضانت من بوده گول زده برده پیش خودش و فرزندم ترک تحصیل کرده کار کارگری می کنه. خانم مطالبه نفقه فرزند کرده شورای حل اختلاف با نظر کارشناس دو تومن نفقه ماهیانه از زمان دادخواست رای داده. و می گه پسر الان پانزده سالشه و بالغ هست و مادر را انتخاب کرده و باید تا هیجده سالگی نفقه فرزند بدهم. حضانت با منه.

سوال1. می توانم به استناد ماده 40 قانون حمایت خانواده اعتراض بدم که مادر بدون رضایت من نگهداری خودسرانه از صغیر کرده؟ و رای عدم استماع بگیرم؟در زمان ارایه دادخواست خواهان، فرزند 14 ساله و صغیر بوده. من قبل دادخواست اظهار نامه دادم به مادر بچه که راضی نیستم فرزندم را نگهداری کند.

2. این دادخواست به دلیل اعتراض من طول کشیده الان که فرزند بالغ شده 15 سال تمام دارد می توانم اعتراض به رای بدم که خواهان سمت قانونی و صلاحیت برای مطالبه نفقه ندارد؟ ماده 6 قانون حمایت خانواده به شرطی مادر را ذیحق برای مطالبه نفقه می دادند که حکم حضانت داشته باشدو یا اگر حکم حضانت ندارد مصلحت بچه ایجاب کند.

3.آیا با توجه به ماهیت غیر مالی بودن این شکایت، اعتراض عدم صلاحیت شورای حل اختلاف می توانم بدهم؟؟ اعتراض به مبلغ نفقه ندارم. اعتراض به صلاحیت و سمت قانونی مادر ,و عدم صلاحیت شورا را دارم..

4. پسرم ترک تحصیل کرده و کار کارگری می کنه.و مزدش را به مادرش می ده. مادر رفته استشهادیه محلی برای بیکاری پسرم تهیه و به شورا ارایه داده. من مطمعنم کارگری می کنه. اشتغال فرزند در این سن با توجه به اینکه محل کارش بدلیل ترس از بیمه گواهی نمی دهد می تواند رای مطالبه نفقه را بشکند؟

1 پاسخ
blankادمین عضو سایت 4 هفته قبل

سلام وقت بخیر 
تمامی سوالات شما جواب یکسان دارند.
فرزند شما از حضانت خارج شده و خودش تصمیم گیرنده هست که کجا زندگی کند.
هر اقدام قانونی یا شکایت یا دادخواست و اعتراض شما به احتمال زیاد رد می شود.
برای کارکردن پسرتان به محل کار بروید و و آنجا اعتراض نمایید.
برای مشورت بیشتر با وکیل خانواده صحبت کنید.
 
 

از تلفن ثابت 9099071369