مشاوره حقوقی رایگان

 

قبل از ورود به مبحث مشاوره حقوقی رایگان بهتر است در خصوص شخصیت وکیل دادگستری صحبت کنیم. وکیل در هر زمینه ای حقوقی شخصی است که به قوانین جاری کشور، موضوعات حقوقی و روند رسیدگی پرونده‌های حقوقی، خانواده و کیفری اطلاعات کامل و جامع دارد. همچنین دانش تحلیل موضوعات مختلف حقوقی و ارائه راهکارهای ضروری را دارد.

یک مشاور  یا وکیل دادگستری در موضوعات گوناگون حقوقی از جمله: تنظیم لایحه، نگارش قرارداد، تنظیم شکوائیه و دادخواست و ارائه راه‌کارهای قانونی برای حل مشکلات حقوقی و کیفری اطلاعات کافی دارد.

در حال حاضر افراد زیادی در زمینه مختلف مشغول ارائه مشاوره هستند. که باید دانش آموخته رشته حقوق یا وکیل دادگستری یا قاضی باشند.

 

مشاوره حقوقی رایگان چیست

قطعاً مشاوره حقوقی رایگان را در تبلیغات مختلف از جمله تابلوها و یا وب‌سایت‌های مشاهده نموده‌اید. سؤالی که ممکن است برای شما پیش آید این است که منظور از مشاوره رایگان، آیا همان کاری است که یک وکیل دادگستری برای روند پرونده انجام می‌دهد؟ آن‌هم به صورت کاملاً رایگان؟

در این مورد باید توضیح دهیم که منظور از مشاوره رایگان در تبلیغات این است که فرصتی برای افراد فراهم آوریم. تا وضعیت پرونده قضایی خود را با یک وکیل دادگستری یا مشاور حقوقی در میان گذاشته و اطمینان حاصل شود که وکیل می‌تواند پرونده‌اش را به بهترین روش ممکن تحلیل نماید. 

همچنین هماهنگی و ارتباط مؤثر با مشاور حقوقی یا وکیل موضوع مهمی است. پیش از انتخاب وکیل، اطمینان حاصل شود که می‌توانید با ایشان به درستی ارتباط برقرار کنید و پاسخ گوی صحیح شما باشد.  

 

مشاوره حقوقی رایگان

 

مشاور حقوقی رایگان کیست

اصولاً در مشاوره حقوقی رایگان، هیچ هزینه‌ای اخذ نمی کنیم. اشخاص در روند گفتگو به این اطمینان می‌رسند که آیا وکیل می‌تواند راه‌کارهای برای رسیدگی به پرونده مطرح نماید.

مؤسسات حقوقی مختلف وجود دارند که در کلیه زمینه‌های حقوقی خدمات رایگان ارائه می‌دهند. نکته قابل توجه این است که در انتخاب یک مجموعه حقوقی مجرب باید دقت لازم را داشته باشیم. قبل از دریافت مشاوره، وکلای مجموعه باید رزومه خود را به طور خلاصه توضیح دهند و سؤالاتی که توسط شما پرسیده می‌شود را یادداشت نمایید تا نتیجه بهتری گرفته شود.

با توجه به اینکه دلیل اغلب مشکلات حقوقی ناشی از عدم آگاهی حقوقی هست. بنابراین دریافت مشاوره در تمامی زمینه ها  از وکیل با تجربه راهکاری برای رفع این معضل می‌باشد.

 

مشاوره حقوقی رایگان تلفنی

یکی از راه‌کارهای سریع و آسان برای دریافت راهنمای در زمینه حقوقی، مشاوره حقوقی رایگان تلفنی است. در شرایط خاص برخی وکلا و مشاورین حقوقی اقدام به ارائه خدمات مشاوره به صورت تلفنی یا حضوری می‌نمایند. اصولاً مشاوره حقوقی رایگان تلفنی در حد پاسخگویی به یک یا چند سؤال کوتاه ارائه می‌شود.

پیشنهاد می‌دهیم قبل از انتخاب وکیل پایه‌یک دادگستری برای مشاوره تلفنی،  تجربه و اطلاعات وکیل را مورد بررسی قرار دهید. از جمله رزومه و سوابق کاری، زیرا به شما اطلاعات و آگاهی از تخصص و تجربه ایشان می‌دهد. دلیل این کنجکاوی این است که متأسفانه بعضی از پاسخ دهندگان تلفن وکیل دادگستری نیستند و تجربه کاری ندارند اما خود را وکیل معرفی می‌کنند. 

 

مشاوره حقوقی رایگان شبانه ‌روزی

مجموعه حقوقی دادگستر آماده ارائه خدمت مشاوره حقوقی رایگان شبانه روزی در کلیه زمینه‌های حقوقی به شما مخاطبین گرامی در سراسر کشور هست.

برای صحبت با مشاور حقوقی یا وکیل می‌توانید به صورت شبانه روزی حتی ایام تعطیل هر ساعت از روز یا شب به آسان‌ترین طریق با مشاوره حقوقی رایگان شبانه روزی ارتباط برقرار نموده. از مشاوره حقوقی این مجموعه بهره‌مند شوید. فقط کافی است در هر ساعت از شبانه روز سؤال حقوقی ذهن شما را درگیر نمود. با ما تماس برقرار کنید تا وکلای ما پاسخ گوی شما باشند.

مشاوره حقوقی رایگان شبانه روزی با یک وکیل مجرب به ‌عنوان یک خدمت ضروری  امروزه توسط مجموعه‌ها و مؤسسات حقوقی معتبر ارائه می‌گردد. این خدمت به افراد جامعه که نیازمند به راهنمایی و مشاوره هستند کمک رسانی می‌کند. از مهم‌ترین ویژگی‌ این نوع مشاوره، در دسترس‌ بودن شبانه روزی مشاور است.

 

مشاوره حقوقی رایگان تلفنی

مشاوره حقوقی رایگان قوه قضاییه

در حال حاضر مجموعه و یا مؤسسات حقوقی زیادی در کشور عزیزمان ایران وجود دارد که ارائه‌دهنده انواع خدمات حقوقی هستند. اما این سامانه‌ای، با سامانه‌ها و مجموعه‌های دیگر تفاوت داشته و ارائه خدمات آن از طرف قوه قضاییه کشور می‌باشد.

با توجه به مشکلات حقوقی زیاد افراد جامعه، قوه قضاییه تصمیم گرفت که سامانه‌ای را طراحی نماید تا افراد بتوانند مسائل خود، در امور حقوقی را حل کنند. و بتوانند از متخصصین در زمینه مورد نظر مشورت بگیرند.

 

از همین رو قوه قضاییه اقدام به راه اندازی سامانه مشاوره حقوقی ۱۲۹ نمود. در این سامانه افراد جامعه بدون هیچ محدودیت فردی می‌توانند تماس بگیرند و از خدمات حقوقی بهره‌مند شوند.

این سامانه، تحت عنوان مشاوره حقوقی رایگان قوه قضاییه شناخته شده  که در آن امکان ارائه مشاوره حقوقی به صورت رایگان توسط وکلای مرکز وکلا قوه قضاییه وجود دارد.

 

مشاوره حقوقی رایگان با وکیل

امروز افراد عادی جامعه که اطلاعات تخصصی حقوقی ندارند با توجه به مشکلات حقوقی خود برای پیشبرد صحیح کارها نیاز به مشاوره حقوقی رایگان با وکیل خواهد داشت. در اغلب موارد امور مشاوره‌ای افراد در حد یکی دو سؤال کلی هست که برای یک شخص وکیل یا حقوق‌دان ساده و آسان است. اما برای شخص عادی که دانش دقیق حقوقی ندارد، بسیار اهمیت دارد.

بنابراین مجموعه حقوقی دادگستر تصمیم گرفته تا این مشکل را برای شما مخاطبین عزیز حل نماید. قسمت مشاوره حقوقی رایگان با وکیل را در قسمت سؤال حقوقی سایت راه‌اندازی کردیم. به منوی سایت مراجعه نموده سؤال خود را در بخش سؤال حقوقی ثبت نمایید وکلای ما به صورت رایگان پاسخ گوی سؤالات شما هستند.  

در صورت نیاز به مشاوره دقیق‌تر با جزییات بیشتر به صورت تلفنی یا حضوری که زمان بیشتری نیاز خواهد داشت. با مجموعه ما تماس بگیرید تا وکلای پایه‌یک دادگستری درزمینهٔ مورد نیاز پاسخ گوی شما عزیزان باشند.

 

مشاوره حقوقی رایگان واتساپ

گاهی دیده می‌شود افراد به دنبال مشاوره حقوقی رایگان واتساپ هستند. همراهان عزیز، مشاوره حقوقی با وکیل امری حیاتی هست هنگام دریافت مشاوره در زمینه های مختلف باید اطلاعات مفید و استدلال‌های منطقی قابل قبول جهت حل مسئله شما ارائه شود.

به همین دلیل نیاز هست تا وکیل یا مشاور حقوقی در مدت‌زمان بیشتر و شنیدن صحبت‌های شما نسبت به سؤالات و موضوع حقوقی پاسخگو باشند.

بنابراین مشاوره حقوقی از طریق واتساپ روش مناسبی برای حل مشکلات حقوقی شما نمی‌باشد. بهتر است برای حل معضلات حقوقی یا به صورت حضوری یا تلفنی مشورت بگیرید تا این مشورت مفیدتر باشد.

 

مشاوره حقوقی رایگان

چگونگی مشورت با مشاوره حقوقی رایگان

پیشنهاد می‌شود برای کیفیت بهتر مشاوره حقوقی سؤالات و معضلات خود را یادداشت نموده، تا هنگام مشاوره حقوقی سؤالی یا موردی جا نیفتد و بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید. آماده بودن از قبل و نظم دهی در سؤالات برای مشاوره حقوقی می‌تواند شما را به موفقیت در موضوعات حقوقی نزدیک‌تر نماید.

وکیل یا مشاور حقوقی با توجه به طرح معضل و سؤالات حقوقی به شما پاسخ می‌دهد.  بنابراین بهتر است با آمادگی بیشتر مشاوره خود را دریافت نماید تا همه موضوعات حقوقی شما مورد بررسی قرار بگیرد و مسئله از قلم نیفتد.

 

اغلب افرادی را مشاهده کرده‌ایم که در حل موضوعات حقوقی نا امید شده، چرا که تصور می‌کنند تمامی راهکارهای که منجر به حل معضلات حقوقی هست را امتحان نموده و به نتیجه‌ای نرسیده‌.

اما با صحبت و تحقیق بیشتر متوجه خواهند شد که راه‌حل درست حقوقی را پیش نگرفته‌اند، و سبب شکست در موضوعات حقوقی شده است. راه‌حل درست همان مشاوره حقوقی با یک وکیل پایه‌یک مجرب  و باتجربه می‌باشد.

البته یک نکته طلایی را در نظر بگیرید که بهترین زمان برای دریافت مشاوره حقوقی، قبل از هر اقدام حقوقی است. مشاوره حقوقی با یک وکیل باتجربه و آشنا به تمامی امور حقوقی می‌تواند بسیار کمک کننده و نتیجه بخش باشد.

 

بهترین مشاوره حقوقی رایگان

از مهم‌ترین ویژگی بهترین مشاوره حقوقی رایگان، این است که مشاوره حقوقی بدون توجه به خواسته، وضعیت مالی و نیز منفعت مالی، تجربه و دانش ضروری برای آگاهی بخشی حقوقی به شما بدهد.

مشاوره حقوقی اولین قدم برای شروع یک پروسه طولانی است. مشاوره حقوقی در جلسه اول را نباید دست کم یا بی‌توجه دانست. زیرا شخص در مسیری قرار گرفته که اگر صحیح نباشد، ممکن است به بیراهه‌ای کشیده شود که بازگشت از آن سخت گردد. از همین جهت ویژگی‌های بهترین مشاوره حقوقی، شامل موارد زیر است:

شخص وکیل یا مشاور حقوقی توانایی پاسخگویی به سؤالات تخصصی موکل را داشته باشد.

زمان مناسبی را برای مشاوره حقوقی قرار دهد.

مشاوره حقوقی بدون در نظر گرفتن دشواری پرونده و منفعت مالی انجام شود.

دور از هرگونه غرض، وعده و وعید مشاوره حقوقی انجام گیرد.  

راه حل‌های صحیح، منطقی و با در نظر گرفتن نوع، سطح دشواری و هزینه مشاوره انجام شود.

 

مشاوره حقوقی رایگان 24 ساعته

از ویژگی‌های منحصر مجموعه حقوقی دادگستر، ارائه خدمت مشاوره حقوقی رایگان 24 ساعته است. شما مخاطبین گرامی می‌توانید در هر ساعتی از شبانه روز، در تمامی ایام هفته و حتی ایام تعطیل سؤالات حقوقی خود را از ما بپرسید. و با مشاورین مجرب مجموعه در خصوص معضلات حقوقی خود مشورت بگیرید.

مشاوره حقوقی رایگان 24 ساعته در تمام ایام هفته و شبانه‌روز در دسترس هستند. تا اشخاص بتوانند در هر زمان نیاز به مشورت و راهنمایی در موضوعات حقوقی داشته باشند آماده ارائه خدمات باشند. این خدمات برای مخاطبین اطمینان حاصل می‌نماید، که در مواجهه با مشکلات پیچیده، به دانش و تجربه وکلا پایه‌یک و مشاوران حقوقی مورد اعتماد دسترسی دارند.

 

مشورت با وکیل با تجربه به‌ صورت رایگان سبب می‌شود تا حق و حقوق و تعهدات خود را به بهترین شکل محافظت نماید. همچنین به راه‌کار‌های قانونی درست و مناسب دسترسی داشته باشید. خدماتی از این قبیل به افراد جامعه سبب بهبود اطلاعات حقوقی جامعه و ارتقا دسترسی به عدالت را بیشتر می‌کند و به تضمین حق و حقوق تمامی افراد می‌پردازد.

بنابراین با دریافت مشاوره به صورت رایگان این امکان را دارید تا با استخدام یک وکیل پایه‌یک خانم یا آقا روند حل مسائل یا موضوعات خود را به بهترین شکل پیش ببرید.

 

مشاوره حقوقی رایگان تلفنی

 

مشاوره حقوقی رایگان در مورد ملک  

یکی از پرمخاطب‌ترین و بهترین خدمات مجموعه حقوقی دادگستر مشاوره حقوقی رایگان در مورد ملک با وکیل پایه‌یک دادگستری می‌باشد. در این خدمت به صورت مشاوره تلفنی که به آسانی از روش تلفن به افراد مشاور داده می‌شود.

قراردادهای ملک بسیار گسترده و پیچیده بوده، بندها و مطالب باید به وسیله مشاورین یا وکلا با تجربه در این زمینه نگارش شوند. تا از مشکلات آینده جلوگیری شود. قراردادهای ملکی به دلیل بار حقوقی که هر یک از این کلمات در قرارداد دارد، باید کلمه به کلمه مورد کنکاش قرار بگیرد. تا در آینده سبب خسارت به طرفین قرارداد نشود.

مشاوره حقوقی آنلاین ملک روش دیگری است که می‌توان از طریق آن به مشاوره حقوقی ملک در سریع‌ترین زمان، درسترسی داشت. و اطلاعات حقوقی درزمینهٔ ملک، زمین و آپارتمان دریافت نمود. البته باید توجه داشته که مشاوره حقوقی در مورد ملک نیاز به مطالعه پرونده یا بررسی احکام صادره و اوراق پرونده و تنظیم دادخواست و لایحه قضایی دارد. تمامی این موارد توسط وکلا و مشاورین حقوقی ملک انجام‌ پذیر هست. کافی است با مجموعه ما تماس بگیرید تا کاملاً راهنمایی شوید.

 

مشاوره حقوقی رایگان آنلاین

پیشنهاد می‌شود در صورت ایجاد مشکل یا مسئله حقوقی حتماً با وکیل پایه‌یک دادگستری یا مشاوره حقوقی رایگان آنلاین مشورت شود.

شما مخاطبین گرامی می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی که در سایت حقوقی ما مطرح‌ شده با مشاوران حقوقی آنلاین ارتباط سریع برقرار کنید و سؤالات حقوقی خود را بپرسید.

بهتر است قبل از هر اقدامی از مشاوره حقوقی رایگان آنلاین استفاده کنید تا با آگاهی بیشتری مسائل خود را دنبال کنید و بهتر به نتیجه برسید.

برای مشاوره حقوقی رایگان آنلاین سؤالات حقوقی خود را در قسمت دیدگاه مطرح کنید تا وکیل پایه‌یک دادگستری پاسخ گوی سؤالات شما به‌ صورت رایگان در اسرع وقت باشد.

 



موسسه حقوقی دادگستر این امکان را در اختیار شما مخاطبین عزیز قرار داده که هر ساعت از شبانه‌روز در کلیه زمینه‌های حقوقی، کیفری و خانواده به مشورت با وکیل، نیاز داشته باشید در خدمت گذاری آماده باشد.

 

برای برقراری ارتباط با وکیل دادگستری مجرب یا مشاوره حقوقی تلفنی آنلاین به‌ صورت 24 ساعته در هر ساعت از شبانه‌روز با تلفن ثابت سراسر کشور بدون صفر یا پیش‌ شماره با شماره: 9099071369 تماس برقرار نماید.

 

108 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام
    من حدود ۱۰ سال هست که ازدواج کردم چند سال پیش اجازه دادم خانم گذرنامه بگیره برای یه سفر خارجی الان قصد دارم خانمم را ممنوع خروج کنم سوالم اینه که آیا میتونم و چه طوری؟
    با تشکر از مجموعه شما

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      بله می توانید همسرتان را ممنوع خروج کنید.
      با همراه داشتن شناسنامه، کارت ملی و قباله ازدواج یا رونوشت قباله به اداره گذرنامه مراجعه نموده و درخواست ممنوع الخروجی همسرتان را ثبت کنید.

      پاسخ
  • سلام روز خوش. من یک زمین دارم که با خواهر برادرم شریک هستم سند هم داریم که به صورت مشاع من حدود ۲ دانک مالکیت دارم الان میخام از خواهر برادرم جدا بشم مراحل قانونی چی هست؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر

      چنانچه هر یک از شرکای ملک مشاع بخواهند ملک مشاع را افراز نمایند.
      باید تقاضای خود را به اداره ثبت محل وقوع ملک تقدیم دارند.
      واحد ثبتی هم با رعایت تمامی قوانین و مقررات ملک مورد نظر را بررسی و اقدامات لازم را انجام می دهد.

      پاسخ
      • ثبت وکیل معاضدت مشاور حقوقی از واحد ا/ثارگران.

        پاسخ
        • سلام وقت بخیر
          در مجتمع های قضایی دفتر حمایت از ایثارگران هست مراجعه فرمایید و مشورت بگیرید.

          پاسخ
          • سلام من شوهر عمم مشروبات الکی مصرف میکنه خرج خونه رو نمیده و بعد از دعوا باهاش در حد خورد خوراک میگیره اعتیاد داره سیگار میکشه قمار هم بازی میکنه و در حال دختر بازی دیده شده حق طلاق رو به عمم میدن و حضانت فرزندشون رو بعد از اون 7 سال که با مادره

          • سلام وقت بخیر
            اگر بتواند هر یک از این موارد را در دادگاه به اثبات برساند میتواند حکم طلاق را به احتمال زیاد از قاضی بگیرد.
            اگر عدم صلاحیت، پدر را در دادگاه به اثبات رساند بله حضانت فرزند را هم میتواند بگیرد.

      • سلام
        من می‌خواهم مکالمات صوتی رو از مخابرات بگیرم و متن پیامک ها، آیا با دستور قضایی امکانش هست؟

        پاسخ
        • سلام
          این کار فقط با دستور مقام قضایی امکان دارد.
          و تشخیص این امر هم با قاضی است.

          پاسخ
  • آیا به صورت حضوری هم مشاوره رایگان حقوقی هست و کجا باید مراجعه بشه؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      میتوانید به صورت تلفنی با سامانه 129 تماس بگیرید.
      البته می توانید از خدمات معاضدت قضایی هم استفاده کنید.

      پاسخ
  • بسیار هم عالی

    پاسخ
  • سلام خسته نباشید سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدید
    دختری 27 ساله هستم سابقه ازدواج ندارم به دلایلی دوست ندارم با خانواده زندگی کنم میتونم مستقل بشم و جدا زندگی کنم؟ و آیا خانواده باید هزبنه های بنده را پرداخت کنند؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      بله شما به سن رشد رسیده اید و میتوانید مستقل شوید.
      تا زمانی که ازدواج نکرده یا به صورت رسمی مشغول به کار نشده اید نفقه شما به عهده پدرتان است.

      پاسخ
      • سلام وقتتون بخیر
        من دختر21 ساله هستم، من در کنکور رشته مورد نظرم (هدفم) را قبول نشدم برای همین پدرم به اجبار و با تهدید من رو به رشته ای که هیچ علاقه ای به آن ندارم فرستاده(رشته معلمی دانشگاه فرهنگیان)
        درحالی که من میخواستم و میخواهم دوباره پشت کنکور بشینم و برای هدفم تلاش کنم؛ من حتی بعد از این مورد شرایط روانپزشکی بدی هم پیدا کردم و دارو مصرف میکنم.
        اکنون که میخواهم از دانشگاه انصراف دهم پدر و مادرم من را تهدید به ضرب و جرح میکنند و از آنجایی که واقعا افراد عصبی هستند و این سابقه را بارها دارند میترسم دوباره به آن خانه بروم؛
        من میتوانم در دادگاه از آنها شکایت کنم؟
        من باید چه کار کنم؟
        لطفاً راهنماییم کنید.
        مگر میشود به اجبار و تهدید درمورد شغل و رشته تحصیلی یک نفر اقدام کرد!!
        من میتوانم در دادگاه از آنها شکایت کنم؟

        پاسخ
        • سلام وقت بخیر
          شما در انتخاب رشته تحصیلی و سرنوشت خودتون آزاد هستید.
          هم میتونید انصراف بدید و هم رشته مورد علاقه خودتون را بخونید.
          در صورت ضرب و جرح والدین هم میتونید از آنها شکایت کنید.

          پاسخ
  • با سلام بنده با شخصی که قبلا به همراه چند نفر بنده را مورد ضرب و جرح قرار داده بودن درگیر شدم و با دست یک چک به صورت او زدم و بعد رفته از دست من شکایت کرده که موبایل و عینکم را شکسته و چون اثر ضرب و جرحی نداشته به بهانه شکسته شدن موبایل و عینک از بنده شکایت کزده و بنده بعد از یع مدت با او تماس گرفتم که پشت گوشی به بنده کلی فحاشی کرد و من صدای فحاشی او را ظبط کردم سوال بنده آیا میتوانم به جرم اینکه از طریق تماس تلفنی به بنده فحاشی کرده شکایت کنم با تشکر

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      بله می توانید شکایت کیفری توهین و تهدید در دفتر خدمات ثبت کنید.
      و برای ادله هم صدای ضیط شده را ارائه کنید.
      اگر بتوانید شاهدی هم داشته باشید یا پیامک بهتر است.

      پاسخ
  • آیا پدر میتونه فرزندش را از ارث محرم کنه؟
    پدر من دائما من را تهدید می کنه که از ارث محرومت میکنم

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      خیر پدر یا مادر نمی توانند فرزند خود را از ارث محروم نمایند.
      پدر تنها می تواند تمامی اموال خود را به دیگر ورثه انتقال دهد یا صلح نماید.

      پاسخ
  • سلام و خدا قوت به مجموعه حقوقی خوب شما
    تشکر بابت پاسخ گویی به سوالات

    پاسخ
  • سلام و عرض ادب
    آیا زن میتواند بدون دلیل طلاق بگیرد؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      اگر وکالت در طلاق یا همان حق طلاق نداشته باشد اصولا قضات حکم طلاق بدون دلیل صادر نمی کنند.

      پاسخ
  • سلام
    آیا یک خانم میتونه مهریه بگیره و بعدش طلاق بگیره؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      حق طلاق در کشور ایران با مرد هست.
      اگر خانم شما وکالت در طلاق در دفترخانه اسناد رسمی نداشته باشد و همچنین دلیل محکمه پسندی نداشته باشد نمی تواند به راحتی طلاق بگیرد.
      اما مهریه، بستگی به دارایی شما دارد اگر توان پرداخت یکجا نباشد به صورت اقساطی می گیرد.

      پاسخ
  • سلام و خسته نباشید با سپاس فراوان از خدمات رایگان شما

    پاسخ
  • سلام

    پاسخ
  • سلام
    سایت بسیار عالی و مفید

    پاسخ
  • سایت بسیار عالی و مفید
    خیلی از سوال ها را نوشته بود
    متشکرم

    پاسخ
  • میزان سهم ارث پدر از فرزندش چقدر است؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      سهم ارث پدر از فرزند یک ششم از ماترک اگر متوفی فرزند داشته باشد.

      پاسخ
  • وکیل رایگان هم هست ‌که پرونده رایگان بگیره؟

    پاسخ
  • خوب بود

    پاسخ
  • قوه قضاییه چرا قاضی کم داره که اینقدر پرونده زمان بر بشه

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      بله متاسفانه سیستم قضایی ما زمان بر هست، و یکی از دلایل آن کم بودن قاضی هست.

      پاسخ
  • با سلام . 2سال پیش با یکنفر همکاری میکردم در مورد تامین پالت چوبی در شهر خودم و ارسال برای طرف مقابل در یک شهر دیگه ، پول برام واریز میکرد و من تهیه میکردم و با یک خاور که ثابت بود بارگیری میشد و براش می‌فرستادم ، تا اینکه کرونا شد و خرید و فروش موقتا کنسل شد و من تعداد 740 عدد بدهکار شدم بهش و چون مبلغ بالا بود توان برگشت پولش یا تامین پالت های باقیمانده رو نداشتم ، یک قرارداد سنتی بستیم که هر دو هفته یک بار تعداد 240 عدد بهش تحویل بدم که کلا دو نوبت تحویل دادم و یک نوبت باقی موند . یکی از بند های قرارداد اینه که اگر نتونستم تحویل بدم روزی یک م باید خسارت دیرکرد بدم ، الانم طرف رفته شکایت کرده و 200میلیون خسارت خواسته ، لطفا مرا راهنمایی کنید .

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      بر اساس ماده 10 قانون مدنی اصل بر آزادی قزازدادها است و شما باید به مندرجات قرارداد عمل کنید.
      در خصوص قرارداد مورد نظر باید بند های قرارداد مورد بررسی قرار بگیرد شاید بتوان با دلایلی از پرداخت خسارات قراردادی معاف شوید.

      پاسخ
  • سلام یک ملکی از یک خواهر به خواهر دیگه هبه شده ولی برای رسمی بودن معامله 3 سال پیش در بنگاه املاک ثبت رسمی شده و مبلغی حدود 150 میلیون به قیمت ملک نوشته شده نقدا تحویل فروشنده شده و شاهد هم امضا کرده. خریدار این مدت ملک را رهن و اجاره داده. حالا فروشنده بعد از 3 سال شکایت کرده که من مبلغی دریافت نکردم و قیمت پایینی بابت ملک در مبایعه نامه قید شده. ( درصورتی که قیمت به روز بوده) و الان برای خریدار احضاریه اومده . آیا فروشنده میتونه بعد از سه سال همچنین ادعایی کنه و معامله را فسخ کند و ملک را پس بگیرد؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      احتمالا قاضی موضوع را به کارشناسی ارجاع می دهد و بر اساس قیمت روز، 3 سال پیش قیمت ملک کارشناسی میشود.
      اگر قیمت معامله در سه سال پیش حدودا همین مقدار باشد معامله صحیح می باشد.

      پاسخ
  • خوبه

    پاسخ
  • بی نظر

    پاسخ
  • blank
    محمود ظهیری
    ژانویه 21, 2024 12:50 ب.ظ

    با سلام ملکی را بالاجبار توسط معرف به خانواده‌ای تحت حمایت دفتر خیریه ای با قرادا اجاره به نام نماینده دفتر اجاره دادم در حال حاضر مدت ۶ماه از پایان قرارداد گذشته من خودم به خانه احتیاج دارم اما خانواده‌ای در در ملک هستند هی با امروز و فردا کردن انکار قصد تخلیه را ندارن… الان میخواستم بدونم من باید از شخصی که با اون قرارداد نوشته ام شکایت کنم و مراحل کار وبهترین راه برای اینکار چیه ممنون میشم پاسخگو باشید

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      موضوع شما حقوقی است.
      یک اظهارنامه مبنی بر احتیاج خودتان ارسال فرمایید.
      در صورت عدم نتیجه درخواست دستور تخلیه فوری به طرفیت شخصی که قرارداد اجاره تنظیم نموده اید در دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

      پاسخ
  • نظری ندارم

    پاسخ
  • ببخشید اگه یه رای قطعی اومده باشه و یکی دو ماه هم ازش گذشته باشه و در مرحله اجراییه باشه، در صورت داشتن ادله محکم برای نقض رای چکار باید کرد و چطور میشه به اصطلاح رای رو شکوند و ابطال رای گرفت؟
    داستان از این قراره که مستاجر پول رهنش رو میخواد، بعلاوه وجه التزام قرارداد بابت عدم عودت رهن بعد از یکسال… حکم هم اومده که هم رهنش رو پس بدید هم وجه التزام رو پرداخت کنید… اما 3ماه قبل از اتمام مدت قرارداد به علت عدم پرداخت اجاره ها، قرارداد توسط موجر فسخ شده… حالا موجر میخواد بگه اولا تهاتر صورت گرفته و مبلغ رهن کاهش یافته، دوما به علت فسخ زودتر از موئد وجه التزام تعلق نمیگیره چون قرارداد اعتبار نداشته

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      بله امکان اعتراض به رای قطعی هم وجود دارد.
      اعاده دادرسی حقوقی یکی از ترتیباتی بوده که در قانون برای اعتراض به احکام قطعی دادگاه پیش بینی شده است.
      بر اساس ماده 426 قانون آیین دادرسی مدنی
      الیته موضوعی که وجود دارد این است که اعاده دادرسی در اغلب موارد مانع اجرای حکم نمی گردد.

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر
    از طریق اینستا با کسی آشنا شدم که قول داد در ازای دریافت پول برام وام بانک مهر بگیره حدود ۱۵۰۰ پول بهش دادم و قرار بود کار انتقال وام رو برام انجام بده پول رو که دریافت کرد دیگه ازش خبری نشد شکایت کیفری کردم مبنی بر کلاه برداری و برای پس گرفتن پولم و تمام پیام ها و فیش های ارسالی رو هم پیوست پرونده کردم ولی بازپرس با بیان اینکه به میل خودت پول رو پرداخت کردی پس کلاه برداری انجام نشده طرف رو تبرئه کرد من پول پرداخت کردم که برام وام جور کنه که نکرد پولم رو هم خورد الان تکلیف پولی که از گرفته چی میشه من چطور میتونم پولم رو پس بگیرم ؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      برای کلاهبرداری نیاز به مانور متقلبانه وجود دارد که در موضوع شما وجود ندارد.
      برای بازپس گیری مبلغ مورد نظر باید دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید.

      پاسخ
  • خوب بود

    پاسخ
  • سلام
    آیا داشتن وب سایت برای وکلای دادگستری مجاز است؟ مثلا در آن وب سایت معرفی خود و معرفی حرفه و بعضی از قوانین رایج و همچنین صفحه رزرو نوبت و تماس با ما

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر
    من وخانمم شاکی هستیم از۴نفرشکایت پرونده ورودبه عنف،شروع به ادم ربایی،ضرب وشتم باچاقوچوب دستی میله فلزی،سرقت
    شعبه۱دادگاه کیفری یک استان اذربایجان شرقی عدم حضوردادستان ونماینده دادستان به متهم هابرائت داده وبه دیه محکوم کرده متهم هارا اگرقابل قبول نیست چرابه دیه محکوم کرده زندان نداده براشون
    ایااین رائ قانونی هست یانه
    ازدیوان میتونم نتیجه بگیرم یانه ج

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      احتمالا در این پرونده قاضی دادگاه فقط جرم ضرب و جرح را پذیرفته و مجرم را به پرداخت دیه و احتمالا جریمه نقدی محکوم نموده.
      اگر حکم 20 روز قابل اعتراض هست میتوانید اعتراض نمایید.
      اگر هم قطعی شده میتوانید اعمال ماده 477 نمایید.

      پاسخ
  • سلام مدت زمان ثبت شکایت برای (دعوا و ضربه) چقدر می باشد.اگر دو طرف ماجرا مورد ضربه قرار بگیرد نحوه شکایت به چه صورت هست.

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      مدت زمان پرونده حدود 6 ماه بیشتر یا کمتر زمان بر هست.
      میتوانید ثبت شکایت کنید به پرونده در جریان اشاره نماید و درخواست رسیدگی توامان داشته باشید.

      پاسخ
  • blank
    حمیدرضا رسولی
    فوریه 11, 2024 8:38 ق.ظ

    با عرض سلام و احترام
    ما دو خواهر و دو برادر هستیم پدرمان دو سال پیش قبل از فوت به بنده به عنوان فرزند ذکور و به یکی از خواهران شفاها وصیت کرد که کلیه اموالش پس از فوت به طور مساوی تقسیم شود. من به وصیت پدرم تمکین کردم ولی برادرم و همسرش موافق این امر نیستند می گویند باید وصیت کتبی یا مستند کتبی از پدرمان بجا مانده باشد به همین لحاظ برادرم از طریق دادگاه اقدام نمود تا بر اساس عرف این تقسیم صورت بگیرد.(پسر دو برابر دختر) آیا شهادت بنده و خواهرم برای اجرای وصیت پدرم در دادگاه که ارث به طور مساوی تقسیم شود نافذ خواهد بود یا خیر؟
    لطفا در صورت امکان پاسخ را به این شماره ارسال فرمایید تا در صورت نیاز حقوقی اقدام نمایم. با تشکر

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      وصیت باید حتمن رسمی یا خود نوشت باشد. وصیت شفاهی نداریم
      در ضمن شما در این موضوع منفعت دارید و شهادتون مورد قبول نیست.

      پاسخ
  • من ضامت دوستم شدم که دادگاه بدون اطلاع ما را محکوم کرده و مرا ممنوع الخروج و معامله و حساب بانکی مسدود الان من طرفم را بردم دادگاه تحویل بدم و تبریه بشم قبول نکردن و مدیر دفتر شعبه هر لایحه و اقدامی از سمت ما را سریعا متوقف میکنه من کجا یا کدوم دادگاه باید برم و طرفم را تحویل بگیرن و من از پزونده در بیام
    با سپاس

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      شما باید مبلغ بدهی را پرداخت نمایید تا مسدودی حسابها و اموال رفع شود.
      بعد از پرداخت به طرفیت دوستتان دادخواست بدهید و وجه را مطالبه کنید.

      پاسخ
  • با سلام و خسته نباشید .
    بعرض میرسانم که با شخصی به دلیل مشکلات مالی کا به دادگاه رسید که برای بنده اقدام کردند .تعدادی چک که به دلیل جعل امضا از طریق دادگاه ابطال شده است و امضا من پشت چکها میباشد ایشان اقدام کرده و حدود دو سال است حسابهای بنده مسدود کرده و هیچ اقدامی دیگر نکرده است .ایا راهی دارد که بتوانم حداقل یکی از حسابهارو باز کنم چون کلا زندگی مختل شده است ممنون

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      میتوانید شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول ثبت کنید.
      در صورت اثبات با رای کیفری اقدام نمایید.

      پاسخ
  • سلام
    من یک معامله خودرو انجام دادم. بعد از خرید بردم تعمیرگاه گفتن موتور مشکل داره. پلاک نمیشه بردم تعویض پلاک اونجا گفتن پلاک نمیشه موتور تعویضی . رفتم شکایت کارای قضایی کردم. شواری حل اختلاف وقت دادرسی گفتن باید بری مشهد از اونجا شکایت کنی. راهنمایی میکنین چه مدارکی. و به. کجا. چطوری اقدام کنم

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      شما در دفترخدمات قضایی هر شهری ثبت شکایت یا ثبت دادخواست انجام دهید. پرونده شما به دادگاه صلاحیت دار ارجاع می شود.

      پاسخ
  • درصورت اثبات شهات کذب شاهدایادادگاه عالی دادنامه دادگاه کیفری رانقض میکندیاخیر؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      چنانچه حکم صادره به استناد شهادت شهود باشد و کذب بودن شهادت به اثبات برسد در مرجع بالاتر امکان شکسته شدن حکم زیاد است.

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر ما یک همسایه داریم که طی 8 سال گذشته نسبت به ریختن آب ، آشغال ، فحاشی ، عدم پرداخت حق شارژ ، تخریب اموال ساختمان و ساکنین و ایجاد مزاحمت نموده ، کلیه ساکنین ( 4 واحد) اقدام به تهیه و امضا استشهاد نموده ایم . از کجا و به چه صورت باید اقدام کنیم .
    از بخشی از کارهای ایشان نیز فیلم و عکس تهیه شده است . شایان ذکر است همسر ایشان اخونده ولی مزاحمت از سوی اقا و خانم این واحد که واحد آخر ساختمان است ایجاد شده

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      شکواییه تحت عنوان مزاحمت توهین ممانعت از حق و تهدید نگارش شود و توسط مدیر و یا بقیه اهالی ساختمان دفتر خدمات قضایی ثبت شود.

      پاسخ
  • blank
    علیرضا جدیری قالیچه
    مارس 4, 2024 6:40 ب.ظ

    با سلام اگر با مدارک صددرصد متقن ثابت کنم که سه سال قبل در فقدان مدارک گم شده ام قاضی محترم بدوی توسط هر دو خواهان مورد فریب قرار گرفتهپر قوانین جاری مجازاتی برای فریب کاری اثبات شده خواهان ها وجود دارد یا نه

    پاسخ
  • سلام وقت بخیرمن حدود ۲ سال دو دوران عقد هستم بابت نفقه دوبار از همسرم شکایت کردم که هر دوبار قاضی نفقه بریده و پرداخت کردن
    ولی الان همسرم عدم تمکین شکایت کردن درصورتی ک خونه ای ندارن و به دروغ قلنامه بین خودش و پدرش نوشتن که تو داهات خونه داره و من نمیرم زندگی کنم میخواستم بدونم اینکه من تهرانم و الان میگه باید بیای داهات من خونه دارم،من میتونم بگم که خونه ای باید باشه در شان من؟
    آیا قاضی نظری رو اینکه داهات راه دور هست داره و من باید چیکار کنم؟؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      اگر حق مسکن داشته باشید این مورد کاملا به نفع شما هست و به هیچ عنوان نمیتواند شما را اجبار کند.
      چنانچه حق مسکن نداشته باشید میتوانید با قاضی صحبت نموده و ایشان را مجاب کنید که منطقه و خانه در شان و شخصیت شما نیست.

      پاسخ
  • مگه مشاوره حقوقی رایگان هم داریم

    پاسخ
    • بله
      سوال مطرح کنید پاسخ داده میشود.

      پاسخ
      • سلام چند سال پیش یک چک ده ملیون یکصد هشتاد هزار تومانی پیش فرد مغازه دار که خوراک دام می‌فروخت به امانت گذاشتم فقط برای چند ماه دادوستد کردیم ایشان ور شکست کرد متواری بود اخیر پشت چک امضا و به فردی واگذار کردن منم بدلیل بیماری سکته مغزی و از کار افتادگی شغلم تعطل کردم راهنمای بفرمایید من دادسرا و کلانتری نمی توانم برم شکایت کنم آیا پسر بزرگم با مدارک پزشکی من می تواند خیانت در امانت کنه یا وکیل اینکار می دونه راهنمایی کنید لطفا

        پاسخ
        • سلام وقت بخیر
          موضوع وکالت شما وکالت قضایی است و باید شخصی از طرف شما اقدام نمایید که وکیل دادگستری باشد و پروانه وکالت داشته باشد.

          پاسخ
  • عرض ادب چندماه پیش همسایه شماره های مارو 10 روز نزدیک توی 17 وبیشتر گروه صیغه یابی و چت نامشروع …عضو کرد تذکر داریم که به پلیس فتا میریم شماره هامونو پاک‌کنه باهاشون قطع ارتباط کردیم ودنبالش رو نگرفتیم یه روز با مادر و بردارش به مادرم حمله میکنن مادرم ازخودش دفاع میکنه ولی شکایت نکرد ازشون بردارم از زن و دخترش که عضو میکرد شکایت کرد و توی شورای حل اختلاف تعهد دادن که هیچ گونه آداب معاشرتی چه خودشون چه به نیابت ازشون بامانداشته باشن ولی مادرم اسمی ازبرادرش نبرد که مادرمو سیلی زده بعد اذیتمون کردن برادرم ازروی تعهد ازشون شکایت کرد و مادرمم از اون 3 نفر و اون دختری که عضو گیری میکرد شکایت کرده مجازات میشن؟ اون خانومم رفته شکایت کرده که توی دعوا مادرم لونو مورد ضرب و جرح قرارداده

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      در خصوص ضرب و جرح باید موضوع را به اثبات برساند و نامه پزشکی قانونی داشته باشد.
      و در مورد اتشار شماره مبایل شخصی شما هم اگر ثابت شود مجازات می شود.

      پاسخ
  • blank
    سعید بهرامی
    مارس 29, 2024 9:22 ق.ظ

    سلام من سازنده هستم.مالک طبق قرارداد مشارکت باید طی مرحله پایان سفتکاری به نام من سند می‌زده ولی نزده و البته جریمه دیرکرد هم معین شده. از اون مرحله یک سال گذشته .
    البته من هنوز اظهارنامه بابت سند نزدن ایشان ندادم . ساختمان در حال اتمام هست.آیا میتوانم برای دریافت جریمه شکایت کنم؟
    ضمنا توی قرارداد دفترخانه هم مشخص نشده بود که بتوانم گواهی عدم حضور بگیرم.

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      موضوع شما حقوقی و الزام به تنظیم سند و مطالبه خسارات قراردادی است.
      دفتر خدمات قضایی اظهارنامه و دادخواست ثبت نمایید.

      پاسخ
  • سلام خسته نباشید

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر
    با تشکر از پاسخ گویی شما

    پاسخ
  • برای اجرا گذاشتن مهریه باید از کجا شروع کنم؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      دفترخانه ای که عقد شدید.
      با در دست داشتن مدارک شناسایی(کارت ملی و شناسنامه) و قباله ازدواج اقدام شود.

      پاسخ
  • blank
    خانم امانی
    آوریل 23, 2024 9:58 ق.ظ

    سلام وقت بخیر
    زمینی به مساحت 2500 مترداشتیم که پدرم براش مدرکی نداشت بعد چند سال با صلحنامه از یکی از پسرعمو ها گرفتیم و بهش ۱۰۰ متر بابت اینکار رسید
    توی صلحنامه اسم من و تمام افراد دیگه هست فقط من و جند نفر دیگه امضا نکردیم به همه به طور مساوی ۱۸۰ متر رسیده بنابر صلح نامه
    الان هم خواهرای ناتنی من اعتراض کردن و سهم بیشتری میخوان
    من میتونم سهم الارث خودم بفروشم یا نیاز به مدرک دیگه ای هست

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      میتونید صلح نامه را امضاء کنید.
      اگر صلح عمرا نباشد و مشکلات انتقال نداشته باشد میتوانید.
      البته باید مدارکتون بررسی شود.

      پاسخ
  • blank
    مریم لاله
    می 13, 2024 12:59 ق.ظ

    سلام. گروهی از اعضای تعاونی مسکن از شهرداری منطقه به علت عدم اجرای حکم قطعی تخریب احداث بنای غیرمجاز و عدم نظارت بر ساخت و ساز که دلیل تخلفات پیمانکار شده است؛ علیه شهرداری شکایت کردند که قرار منع تعقیب شهرداری صادر شد. گروه دیگری از اعضا پس از مشاهده ادامه تخلفات پیمانکار و بی توجهی شهرداری و عدم جلوگیری از تخلفات؛ از شهرداری شکایت کردند که بازپرس بدون مطالعه پرونده و صرفا بدلیل اینکه شکایت مشابه از سوی گروهی دیگر از اعضا در شعبه دیگر مطرح و قرار منع تعقیب صادر شده، برای شکایت ما قرار منع تعقیب صادر کرد در حالیکه شاکیان و شعبه رسیدگی کننده متفاوت بوده و شکات دلایل بیشتری دارند.برای ارائه تجدید نظر، از چه مواد قانونی در تجدید نظر استفاده کنیم؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر

      طبق بند الف ماده 270 قانون آیین دادرسی کیفری، اعتراض به قرار منع تعقیب با تقاضای شاکی، امکان پذیر هست.

      تمامی مدارک و ادله که در مرحله دادسرا در پرونده بوده مجدداً پیوست لایحه اعتراضی نماید تا دادگاه برای مطالعه لایحه نیازی به مرور مجدد پرونده نداشته باشد.

      هنگام نگارش لایحه توجه داشته باشید مواردی که بازپرس به آن توجه نکرده پر رنگ و برجسته نمایید.

      پاسخ
  • سلام ودرود خسته نباشید
    بنده قطعه زمینی داریم تو طرح تعریض(خیابان۲۰متری، معبر )شهرداری قرار گرفته
    سوال اول:آیا قیمت گذاری باتوجه به تاثیر طرح باید انجام شود یا بدون تاثیر طرح؟؟؟آیا اگر قیمت گذاری با لحاظ تاثیر طرح انجام شود بهتر است یا اینکه بدون لحاظ تاثیر طرح؟؟؟
    سوال دوم:مطابق آخرین طرح تفصیلی مصوب ‌کاربری ملک مورد نظر مسکونی میباشد آیا مسکونی بودن کاربری ملک مذکور در قیمت گذاری وارزش گذاری تاثیری خواهد داشت؟؟؟؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      بله تاثیر دارد
      البنه قیمت ملک را کارشناس رسمی دادگستری تعیین می کند و نظر قابل اعتراض هم است.

      پاسخ
  • سلام ودرود
    مطابق ماده واحده قانون نحوه تقویم ابنیه واراضی مورد نیاز شهرداریها
    منظور از پرداخت بهای ملک(زمین )ملک به قیمت روز آیا همان قیمت روز بازار ملک(زمین )میباشد؟؟؟
    به فرض مثال قیمت مشاورین املاک (بنگاهی )همان منطقه میباشد یا اینکه نزدیک به قیمت مشاورین املاک(بنگاهی )میباشد؟؟؟

    پاسخ
    • درود
      کارشناس رسمی دادگستری مبلغ را تعیین می کنند و نزدیک به قیمت املاک است با یک درصد اختلاف
      البته نطر قابل اعتراض هم هست.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

از تلفن ثابت 9099071369