مشاوره حقوقی غیرحضوری

 

اغلب اشخاصی که با مسئله حقوقی روبه‌رو می‌شوند، تمایل دارند قبل از هر اقدامی با مشاوره حقوقی غیرحضوری گفتگو داشته باشند. و از جهات مختلف حقوقی و قانونی مسئله موردنظر را بررسی نمایند.

در بیشتر موارد گرفتن مشاوره حقوقی غیرحضوری قبل از هر اقدام حقوقی به شخص، این امکان را فراهم می‌آورد تا آثار اعمال حقوقی خود را بسنجد. علاوه بر این در اغلب موارد اشخاص قصد جدی برای انجام عمل حقوقی را دارند. اما به دلایلی قصد گرفتن وکیل  را ندارند و ترجیح می‌دهند پس از مشورت با مشاور حقوقی و دریافت راهنمایی اقدامات قانونی خود را پیش ببرند.

 

حتمن بخوانید: مشاوره حقوقی رایگان

 

مشاوره حقوقی غیرحضوری

بیشتر بدانید: مشاوره حقوقی فوری 

مشاوره حقوقی غیرحضوری تلفنی

گاهی شرایطی به وجود می‌آید که شخص قبل از سپردن پرونده خود به وکیل، تمایل دارد با دریافت مشاوره حقوقی غیرحضوری تلفنی و تنها از طریق گفتگو با وکیل، از صحیح بودن تصمیم خود اطمینان حاصل نماید.

مجموعه حقوقی دادگستر این امکان را برای افراد در سراسر کشور فراهم نموده تا همه افراد بتوانند از امکانات حقوقی و مشورت با مشاوره حقوقی به صورت غیرحضوری و حضوری بهره‌مند شوند.

 

مشاوره حقوقی غیرحضوری رایگان

چنانچه درزمینهٔ های مختلف حقوقی، کیفری و خانواده، مشکل یا مسئله‌ای فوری برای شما عزیزان ایجاد شد. پیشنهاد می‌گردد حتماً با یک وکیل پایه‌یک دادگستری یا مشاوره حقوقی غیرحضوری رایگان مشورت نماید.

شما مخاطبین عزیز می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی که در سایت ما مطرح شده به صورت آنلاین ارتباط سریع برقرار نمایید و سؤالات حقوقی خود را بپرسید.

برای مشاوره حقوقی غیرحضوری رایگان سؤالات حقوقی خود را در قسمت دیدگاه طرح نمایید. تا وکیل پایه‌یک، متخصص درزمینهٔ حقوقی پاسخ گوی سؤالات شما به صورت غیرحضوری و رایگان در اسرع وقت باشد.

 

وکیل غیرحضوری

شما از سراسر ایران می‌توانید برای گرفتن وکیل غیرحضوری اقدام نمایید. به این روش که ابتدا به صورت تلفنی با وکیل مورد نظر تماس می‌گیرید و توضیحات لازم را ارائه می‌دهید. اسناد و مدارک مورد نظر را از طریق واتساپ برای وکیل ارسال می‌نماید، پس از بررسی اسناد و مدارک توسط وکیل و تنظیم قرارداد الکترونیک وکالت و ارسال کد از طریق عدل ایران، وکیل پرونده شما را پیگیری می‌نماید.

به دلایل متفاوت از جمله: مسافت طولانی، هزینه‌های ایاب و ذهاب و اقامت بهتر است به جای مراجعه در جلسات دادگاه یک وکیل غیرحضوری را انتخاب نماید. بعد از ثبت قرارداد الکترونیک وکالت وی را به عنوان وکیل به‌جای خود به دادگاه معرفی نماید.

 

وکیل غیرحضوری

 

حتمن بخوانید: مشاوره حقوقی غرب 

مزیت‌های استفاده از وکیل غیرحضوری در دادگاه

هزینه به‌صرفه وکیل غیرحضوری

عدم هزینه ایاب و ذهاب و اقامت

خطر کمتر در طی مسافت‌ها

 

به طور کلی استفاده از وکیل چه به صورت حضوری یا غیرحضوری به دلیل دانش و تجربه در تمامی زمینه‌های حقوقی این امکان را برای شما فراهم می‌آورد تا در صورت وجود شرایط صلح با طرف مقابل دعوا صلح نموده. همچنین در مواردی که ادله به نفع شما است موضوع دعوا و پرونده را به سود شما پیگیری نماید.

نکته ظریف و قابل‌توجه این است که بومی بودن و ساکن بودن وکیل در شهر موردنظر سبب می‌گردد توانایی پیگیری وکیل در خصوص پرونده بیشتر شود.

 

موارد که بهتر است از وکیل غیرحضوری استفاده نشود

در دعاوی کیفری و موارد خاص مانند: پرونده خیانت در امانت، کلاهبردای، فروش مال غیر و دعاوی از این قبیل به دلیل اینکه متهم یا شخص مورد اطلاع باید شخصاً در دادسرا و یا دادگاه مراجعه نماید بهتر است در تمامی مراحل همراه خود وکیل داشته باشد.  

 

موضوعات مشاوره حقوقی غیرحضوری

حقوق رشته بسیار گسترده با موضوعات متعددی می باشد. از همین جهت است که ممکن است هر اتفاقی که در زندگی شلوغ روزمره رخ می‌دهد، ممکن است جنبه‌های مختلف حقوقی را در برداشته باشد.

آدمی از حین تولد با موضوعات حقوقی مثل اثبات نسب رو به رو هست تا زمان مرگ و ارث و میراث. بنابراین موضوعات حقوقی اموری هستند که در سرتاسر زندگی ادامه پیدا می‌کنند و حتی با مرگ نیز به پایان نمی‌پذیرند.

حقوقدانان موضوعات این رشته مهم را به اعتبار ویژگی‌های خاص خودش مورد تقسیم‌بندی قرار می دهیم. از جمله تقسیم‌بندی‌های مهم می‌توان به: دعاوی حقوقی، دعاوی کیفری، دعاوی خانوادگی و دعاوی تجاری اشاره نمود. از همین رو در ادامه، در خصوص این دعاوی بیشتر توضیح داده می‌شود.

 

دعاوی حقوقی

این نوع دعاوی به‌طور کلی اغلب موضوعات را شامل می‌شود که با حق و حقوق فردی و خصوصی یک شخص ارتباط داشته. این دسته از دعاوی موضوعات زیادی را مانند: دعاوی مالی، دعاوی تجاری و غیره را در برمی‌گیرد.

خصوصیات اصلی این نوع دعاوی این است که دعاوی حقوقی با دولت هیچ ارتباطی ندارد و برعکس دعاوی کیفری جرمی به شخصی نسبت داده نشده و مجازاتی هم در پی ندارد. این نوع دعاوی به دو دسته  مالی یا غیرمالی تقسیم می‌شوند.

دعوای حقوقی مالی

با طرح دعوای حقوقی مالی خواهان در پی رسیدن به خواسته مالی هست.

دعوای حقوقی غیرمالی

اصولاً موضوع دعاوی غیرمالی مسائلی هستند که ارزش مالی که قابل اندازه‌گیری باشد ندارند و برای رسیدن به یک حق و حقوق غیرمالی مطرح می‌شود.

دعوای حقوقی اصولاً نیازمند تقدیم دادخواست و رعایت تشریفات خاص دادرسی مدنی هستند.

 

 

مشاوره حقوقی غیرحضوری

 

دعاوی کیفری

معمولاً دعاوی کیفری وقتی طرح می‌شود که یک جرم اتفاق افتاده باشد. بر اساس ماده ۲  قانون مجازات اسلامی جرم اعم از فعل یا ترک فعلی که در قانون برای آن مجازات مشخص می شود. جرم و جنایت از جهات مختلف به انواع گوناگونی تقسیم‌بندی می شود.

 برخی از آن‌ها جرائم علیه اشخاص محسوب می‌شوند مانند: قتل، ضرب و جرح و تهدید.

دیگر جرائم علیه اموال محسوب می‌شوند مانند: سرقت، خیانت در امانت و کلاهبرداری

جرائم دیگری هستند که آن‌ها را جرائم علیه امنیت و آسایش عمومی گویند مانند: محاربه و افساد فی‌الارض

اغلب دعاوی کیفری در دادسرا یا دادگاه‌های کیفری 1 و 2 طرح می‌شوند و رعایت تشریفات دادرسی مدنی در مورد آن‌ها لازم نیست.

 

دعاوی خانوادگی

این نوع دعاوی که مشمول دعوای نفقه، ازدواج و طلاق و امثال این‌ها هست، معمولاً در شوراهای حل اختلاف و یا دادگاه خانواده طرح می‌گردد. دادگاه خانواده اغلب با حضور دادرس و مشاور تشکیل می‌گردد. زیرا که دعاوی خانوادگی فقط به مسائل حقوقی محدود نمی‌شود و موضوعات روانشناسی، فرهنگی و مالی را نیز شامل می‌شود.

در حال حاضر حقوق خانواده ایران برگرفته از شرع و فقه هست. به همین دلیل موضوعات فقهی بی‌شماری مانند: مهریه، نحله، عده، رجوع و غیره را شامل می‌شود.

 

دعاوی تجاری

حقوق تجارت از رشته‌های تخصصی علم حقوق محسوب می‌شود. هر گونه اقدام تجاری و بازرگانی از موضوعات حقوق تجارت است. بر اساس قانون تجارت اگر شخص تاجر شناخته شوید، هر نوع اقدام مالی که انجام دهد مشمول قانون تجارت خواهد بود.

هرگاه در مورد نحوه انعقاد قراردادهای تجاری،عوارض گمرکی و دیگر موضوعات مرتبط با حقوق تجارت برای شما مسئله‌ای مطرح شد حتماً پیش از هر اقدامی با یک مشاوره حقوقی غیرحضوری مشورت کنید.

 



ما در مجموعه حقوقی دادگستر، این امکان را در اختیار شما مخاطبین گرامی قرار داده که هر ساعت از شبانه‌روز در کلیه زمینه‌های حقوقی، کیفری خانواده نیاز به مشورت با وکیل غیرحضوری داشته باشید آماده خدمت‌رسان هستیم.

برای برقراری ارتباط با وکیل پایه‌یک یا مشاوره حقوقی غیرحضوری به صورت ۲۴ ساعته در هر ساعت از شبانه‌روز با تلفن ثابت سراسر کشور بدون صفر یا پیش‌شماره با شماره: 9099071369 تماس برقرار نماید.

 

10 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام
    آیا وکیل غیرحضوری با واتساپ یا دنیای مجازی میتونه مدارک و ادله را مورد بررسی قرار بده و اشکالی با وکالت غیرحضوری در پرونده ایجاد نمیشه؟
    ممنون اگر لطف کنید و جواب بدید

    پاسخ
  • سلام
    شوهر من دادخواست طلاق داده میخاد من را طلاق بده آیا اگر من راضی نباشم میتونهمن را طلاق بده؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      در قانون کشور ما حق طلاق با مرد هست.
      مرد هر زمان که اراده کند میتواند همسر خود را طلاق دهد منتها باید حق و حقوق مالی همسر خود را پرداخت کند.

      پاسخ
  • سلام و خدا قوت. مگه میشه وکیل غیرحضوری گرفت؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      بله وکالت ها دیگه به صورت الکترونیک شده و شما می توانید آنلاین و الکترونیکی به وکیل وکالت دهید.

      پاسخ
  • اطلاع رسانی خوبی بود متشکر

    پاسخ
  • من یه دختر 10 ساله دارم با خانمم به اختلاف بر خوردیم نگهداری دختر در این سن با پدر یا مادر؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

از تلفن ثابت 9099071369