مشاوره حقوقی کار
در جامعه امروز کشور ایران اختلافات فیمابین کارگر و کارفرما یکی از معضلات مهم است. از همین جهت افراد جامعه نیازمند مشورت با مشاوره حقوقی کار یا وکیل تخصصی اداره کار میباشند.
متأسفانه این کشمکش روز بهروز در حال افزایش است. بهطور کلی سبب اصلی این اختلافات نپرداخته شدن عیدی، حقوق، بیمه، سنوات و کلیه حق و حقوق مالی کارگر است.
چنانچه کارگر و کارفرما از مقررات اداره کار شناخت کافی نداشته باشند دعاوی حقوقی پیچیده به وجود میآید.
مشاوره حقوق کار
باید توجه داشت اغلب کارفرمایان به حقوق کارگر خود احترام گذاشته و رابطه صحیحی را با کارگر برقرار مینمایند. و برای رفاه و آسایش کارگران اقدامات مفیدی را انجام داده.
متأسفانه در مقابل کارفرمایانی هم وجود دارند که از عدم آگاهی کارگر نسبت به قوانین اداره کار و یا عدم اقدامات قانونی، سوءاستفاده نموده و حق و حقوق کارگر را پایمال نموده.
در این شرایط است که نیاز به مشاوره کار برای این کارگران احساس میشود. کارگر به دلیل عدم شناخت کافی صحیح از مقررات اداره کار و رابطه کارگر کارفرمایی نمیتواند از حق و حقوق خود دفاع کند.
مشاوره قانون کار
بر اساس ماده ۳ قانون کار: کارگر شخصی است که به درخواست کارفرما، درازای حق کار اعم از مزد یا هر عنوان دیگری کاری انجام میدهد. این تعریف جامع و کامل در قانون به این معنا است که عنوان شغلی برای قانونگذار اهمیت ندارد.
کارگر ممکن است یک کارمند ساده یا پزشک باشد یا مهندس باشد یا حتی ممکن است یک خلبان باشد. وقتی کارگر برای احقاق حق خویش به اداره کار مراجعه مینماید اولین چیزی که باید به اثبات رساند، اثبات رابطه کار و کارفرما است.
برای مثال: ادله اثبات میتواند قرارداد باشد یا یک نسخه چاپی بانکی از لیست واریزی حقوقی یا هر ادله دیگری که بتواند رابطه کارفرما و کارگر را به اثبات برساند.
چنانچه کارگر بتواند رابطه بین خود و کارفرما ر ثابت نمای. مسلماً حق دریافت تمامی حق و حقوق خود را خواهد داشت.
وکیل اداره کار
باید به این نکته مهم در خصوص اداره کار و یا همان روابط میان کارگر و کارفرما، توجه نمود که مسائل مختلف و بیشماری در این باره وجود دارد. در صورت بروز هر یک از این مشکلات، بهتر است قبل از آنکه اقدامی انجام دهیم با وکیل اداره کار و کارآزموده، مسائل کاری خود را در میان گذاشته و از تجربه و دانش ایشان در این خصوص، بهرهمند شویم.
وکیل اداره کار، که بهطور تخصصی درزمینهٔ اداره کار، فعالیت گسترده داشته و پروندههای زیادی را با موفقیت به سرانجام رسانده است. و متخصص در قوانین و مقررات حاکم بر رابطه بین کارگر و کارفرما میباشد.
وکلا متخصص اداره کار به نکات قانونی تسلط داشته و از حق و حقوق شما دفاع خواهند نمود خواه شما کارمند، کارفرما یا پیمانکار باشید.
وقتی شما قصد استخدام وکیل اداره کار را دارید. موارد زیادی وجود دارد که باید به آنها توجه داشته باشید. در ادامه این نوشتار به همه این موارد اشاره میشود.
همچنین مروری بر آنچه از یک وکیل اداره کار باید انتظار داشته باشیم و چگونه آنها میتوانند به دفاع از حق و حقوق قانونی ما در محل کار کمک نمایند.
مشاوره حقوقی کسب و کار
چنانچه شما داری کسب و کار و یا تجارت هستید، ممکن است به دفعات برای شما، اتفاق افتاده باشد که به دلایل گوناگون، به دادگاه، دعوت شده باشید.
از طرف دیگر امکان دارد در جریان مسائل مختلف حقوقی و قراردادی که با شرکت یا شخص دیگری تنظیم نمودهاید به دام افتاده باشید و میلیونها دلار یا ریال، جهت حل مشکل خویش هزینه نموده باشید.
حتی امکان دارد، به سبب عدم آشنایی با چگونگی ثبت اظهارنامه کسب و کار، مجبور به پرداخت مالیاتهای سنگینی شده باشید.
باید توجه داشت هیچ شخصی همهچیز را نمیداند، چنانچه سابقه چند ساله، درزمینهٔ کاری خود را داشته باشید. به جهت تغییر مداوم قوانین و مقررات، قطعاً هر شخص یا شرکت برای انجام امور حقوقی کسب و کار خود، به یک مشاور حقوقی کسب و کار، نیاز پیدا خواهند نمود.
مشاوره حقوقی کسب و کار به شرکت یا مجموعه شما کمک خواهد نمود که بهراحتی بتوانید، امور حقوقی مربوط به کارمندان و غیره خود را به نحو احسنت انجام دهید و کسب و کار خویش را به صورت قانونی و بدون هیچ ایرادی گسترش دهید.
مشاوره حقوقی کارگر و کارفرما
در زمینه کاری مشاوره حقوقی یک موضوع کاملاً تخصصی است. مخصوصاً اگر این مشاوره حقوقی در خصوص کارگر و کارفرما باشد. قوانین و مقررات اداره کار و روابط تجاری در مجلس بسیار مهم است به همین دلیل این قوانین از حساسیت خاصی برخوردار است.
پیشنهاد میشود در صورت به وجود آمدن مسئله در این زمینهها حتماً با وکیل متخصص کار مشورت نماید تا در آینده با مشکل مواجهه نشوید.
مشاوره حقوقی کارگران
همه کارگران و کارفرمایان با توجه به شرایط خود، پیشنهاد میگردد از خدمات مشاوره قانون کار، بیمه، سنوات و غیره استفاده نماید. این خدمات شامل موارد زیر میشود:
پیگیری اختلافات میان کارگران و کارفرمایان و چگونگی تنظیم لایحه دفاعیه و شرکت در جلسات محکمه
مشاورههای ضروری درزمینهٔ چگونگی نظارت و تنظیم فهرستهای بیمه مربوط به کارمندان
ارائه مشاوره تخصصی درزمینهٔ تنظیم آییننامههای حقوقی و حقوق کارکنان و قراردادها
مشاوره درزمینهٔ قوانین و مقررات سازمان تأمین اجتماعی و بازرسی از دفاتر
پیگیری دعاوی بیمهای و سازمان تأمین اجتماعی و چگونگی دفاع در جلسات و نگارش لوایح
ارائه راهکارهای نتیجهبخش برای نظارت بر واحد حسابرسی، اداری و تنظیم قوانینی
انواع قراردادهای کار
بر اساس آییننامه قانون کار، قرارداد کار شامل سه نوع میشود:
قرارداد دائم، قرارداد موقت و قرارداد معین
باید خاطرنشان شد بهترین نمونه از قرارداد کار، نوع قرارداد دائم است. به این دلیل که تقریباً تمامی امتیازات و حمایتها برای کارگران قید میگردد.
بر اساس ماده ۷ قانون کار: “قرارداد کاری به قراردادی کتبی یا شفاهی گفته میشود که بر اساس آن، کارگر در مقابل دریافت دستمزد مشخص، کاری را برای زمان موقت یا غیرموقت برای کارفرما انجام میدهد”.
بهتر است برای تنظیم قرارداد کاری مناسب از خدمات مشاوره حقوقی قانون کار استفاده نمایید تا از تمامی حق و حقوق خودآگاه شوید.
مرخصی و اضافهکار بر اساس قانون کار
کارگر طبق قانون کار میتوانند در ماه، دونیم روز مرخصی بگیرد. این عدد معادل ۲۶ روز کاری در سال است. به این مرخصی، مرخصی استحقاقی گفته میشود که چهار جمعه در هرماه را هم باید به آن اضافه نمود.
میزان ساعات کاری
بر اساس ماده ۵۱ قانون کار، حداکثر ساعات کار روزانه هشت ساعت تعیینشده است. موارد استثنایی را نیز در تبصره ۱ ماده ۵۱ قانون کار پیشبینی نموده است. بیشترین ساعات کار را در هر هفته ۴۴ ساعت مشخص نموده است.
طبق قانون و فرمول اضافهکاری، هر ساعت اضافهکار، مشمول پرداخت چهل درصد اضافه برمزد هر ساعت کار عادی کارگر است.
بر همین اساس شما هنگام محاسبه ساعات اضافهکاری، باید ۱۴۰ درصد دستمزد هر ساعت کار عادی کارگر را بهعنوان دستمزد هر ساعت اضافهکاری آن در نظر بگیرید.
سنوات و عیدی
عیدی و سنوات برای کارگرانی که مشمول قانون کار میشوند، طبق فرمول قانون کار محاسبه میشود. بنابراین، فرمول عیدی کارگر دو برابر آخرین حقوقی که ایشان دریافت نموده تعیین میشود. در شرایطی که سه برابر از حداقل حقوق آن سال بیشتر نباشد.
بازگشت به کار
بر اساس ماده ۲۰ قانون کار، چنانچه کارگر بیدلیل و غیرقانونی اخراج شود. میتواند به مدت سی روز، به هیات تشخیص روابط کارگر و کارفرما مراجعه نموده و تقاضای بازگشت به کار خود را ثبت نماید.
چنانچه اخراج کارگر موجه بوده و کارفرما فقط موظف میشود حق و حقوق کارگر را بر اساس قانون بهطور کلی پرداخت نماید. اما اگر کارفرما بیدلیل کارگر را اخراج نموده، هیات تشخیص رأی بر بازگشت کارگر به کار خویش را صادر مینمایند.
در فرض بعد چنانچه کارگر پس از صدور حکم قطعی بازگشت به کار، از بازگشت به کار خویش خودداری نماید. کارفرما باید از هنگام اخراج، حقوق کارگر را پرداخت نماید و به ازای هرسال از سابقه کار ایشان، برابر با ۴۵ روز حقوق با عنوان حق سنوات به وی پرداخت نماید.
مشاوره حقوقی کار رایگان
در هر صورت چنانچه هر یک از شما عزیزان درزمینهٔ کاری مشکل یا مسئلهای برایتان ایجاد شد. پیشنهاد میشود حتماً با یک وکیل اداره کار یا مشاوره حقوقی کار رایگان مشورت نماید.
شما کارگران یا کارفرمایان گرامی میتوانید از طریق راههای ارتباطی که در سایت ما پیشبینی شده با مشاوران حقوقی اداره کار به صورت آنلاین ارتباط سریع برقرار نمایید و سؤالات حقوقی خود را بپرسید.
بهتر است قبل از هر اقدام از مشاوره حقوقی کارآنلاین بهرهمند شوید تا با آگاهی کاملتری دعاوی خود را پیش ببرید و بتوانید در دعاوی طرحشده علیه شما بهتر به نتیجه برسید.
برای مشاوره حقوقی کار رایگان سؤالات خود را در قسمت دیدگاه طرح نمایید. تا وکیل اداره کار، در زمینههای مختلف پاسخ گوی سؤالات شما به صورت رایگان در اسرع وقت باشند.
ما در مجموعه حقوقی دادگستر، این امکان را در اختیار شما مخاطبین عزیز قرار دادهایم که هر ساعت از شبانهروز در تمامی زمینههای اداره کار نیازمند مشورت با وکیل دادگستری باشید در خدمت باشیم.
برای برقراری ارتباط با وکیل اداره کار خوب یا مشاوره حقوقی کار به صورت 24 ساعته در هر ساعت از شبانهروز با تلفن ثابت سراسر کشور بدون صفر یا پیش شماره با شماره: 9099071369 تماس برقرار نماید.
24 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سلام خدا قوت
من جای میخام استخدام بشم بهم گفتن باید سفته بدم
آیا گرفتن سفته قانونی هست و شرایطش چی هست؟
سلام وقت بخیر
در حال حاضر عرف شرکتها شده که سفته گرفته شود.
حتمن در سفته قید شود بابت حسن انجام کار
برای اطلاعات بیشتر با وکیل پایه یک دادگستری مشورت شود.
سلام
کارفرما میتونه بی دلیل کارمند را اخراج کند
سلام وقت بخیر
کارفرما در صورتی میتواند کارمند را اخراج نماید که یکی از مواد قرارداد را نقض نماید یا به صورتی ضوابط کارگاه را رعایت ننماید.
چنانچه کارگر تمامی وظایفش را به خوبی انجام دهد، کارفرما هیچ دلیلی برای اخراج ایشان ندارد.
سلام چرا حقوق کارگرها اینقدر کم هست
سلام وقت بخیر
بله حق با شماست
بسیار عالی
سپاس
سلام
کارفرما با رضایت کارگر اگر برای کارگر بیمه رد نکنه چه اتفاقی میفته؟
سلام وقت بخیر
قوانین کار جز قوانین آمره محسوب می شوند و نمی شود بر اخلاف آن توافق نمود.
عدم پرداخت حق بیمه کارگر توسط کارفرما موجب ضمانت اجرای کیفری و جریمه نقدی می شود.
سلام
آیا به افرادی که به صورت دور کاری مشغول هستند بیمه تعلق میگیره
سلام وقت بخیر
اگر ساعات کاری در دور کاری به حدنصاب قانون کار رسیده باشد بله تعلق میگیرد.
آیا قانونی هست کارفرما از کارگر سفته بگیرد؟
سلام وقت بخیر
در عرف به این شکل هست که کارفرما سفته دریافت می کند.
در پشت سفته حتمن قید شود بابت حسن انجام کار
همیشه حق این کارگر های بیچاره خوده شده
سلام وقت بخیر
متاسفانه
خوبه
سپاس
کارمند و کارگر چه تفاوتی دارند
سلام وقت بخیر
بر اساس قوانین اداره کار تفاوتی ندارند
یکم از کارفرما حمایت کنید
سلام وقت بخیر
حتمن
بسیار هم عالی
سپاس