مشاوره حقوقی کیفری
جرم و مجازات از موضوعات چالشی در دعاوی قضایی محسوب میگردد و از پیچیدگیهای خاصی برخوردار است، به همین دلیل ضرورت استفاده از مشاوره حقوقی کیفری مطرح میشود.
مشاوره حقوقی کیفری بهطور کامل در جریان پرندهتان قرار میگیرد و در زمینههای مختلف کیفری مانند: کلاهبرداری، خیانتدرامانت، توهین، افترا و دیگر موضوعات کیفری اطلاعتان را افزایش میدهد تا در صورت به وجود آمدن این نوع مشکلات بتوانید بهطور صحیح رفتار کنید.
حتمن بخوانید: مشاوره حقوقی رایگان
بیشتر بدانید: مشاوره حقوقی جنایی
مشاوره حقوقی کیفری رایگان
چنانچه درزمینهٔ های مختلف حقوقی، کیفری و خانواده، مشکل یا مسئلهای برای شما عزیزان به وجود آمد. پیشنهاد میگردد پیش از هر اقدامی با یک وکیل پایهیک دادگستری یا مشاوره حقوقی رایگان مشورت نماید.
شما مخاطبین عزیز میتوانید از طریق راههای ارتباطی که در سایت ما مطرح شده به صورت آنلاین ارتباط سریع برقرار نمایید و سؤالات حقوقی خود را بپرسید.
برای مشاوره حقوقی کیفری رایگان سؤالات خود را در قسمت دیدگاه طرح نمایید. تا وکلای پایهیک، متخصص درزمینهٔ حقوقی و کیفری پاسخ گوی سؤالات شما به صورت آنلاین و رایگان در اسرع وقت باشند.
مشاوره حقوقی کیفری تهران
روند رسیدگی پروندههای کیفری در تهران به این شکل است که در اغلب جرائم، ابتدا در دادسرا مورد رسیدگی قرار میگیرد. سپس با صدور کیفرخواست پرونده به دادگاه کیفری ارجاع میگردد.
نکته مهم این است در تهران با توجه به حجم پروندههای کیفری و تخصصی بودن رسیدگی به برخی جرائم، دادسرای های تخصصی شکل گرفته است. برای مثال دادسرای جرائم رایانهای یا دادسرای جرائم پولی و بانکی.
البته این تقسیمبندیها در قانون به شکل حصری ذکر نشده است بلکه برابر بخشنامههای مربوطه شکلگرفته است.
مشاوره حقوقی دعاوی کیفری
باید به این نکته توجه داشت که موضوعات حقوقی به صرف دانستن قوانین و مقررات آن حوزه نیست. بلکه چیزهای دیگری ضروری است تا بتوان موضوعات و مشکلات حقوقی را تحلیل نمود و به راهکارهای اساسی دست یافت.
بر همین اساس برای استفاده صحیح و بهجا از قوانین ضروری است که اصول حقوقی را بیشتر و بهتر بدانیم و همچنین تجربه و دانش در پروندههای مشابه را داشته باشیم.
احتمال اینکه یک مشکل حقوقی درروند زندگی ما چندین بار پیش آید بسیار کم است. بنابراین بهتر است که برای طی نمودن مسیرهای قضایی و دفاع از حق و حقوق خود به فرد متخصص مراجعه کنیم که دارای ویژگیهایی که عنوان شد باشد تا بتواند با دانش کامل در حل مشکلاتمان ما را یاری رساند.
مشاوره حقوقی و کیفری
اگر بخواهیم دعاوی قضایی را دستهبندی کنیم، به صورت کلی میتوان به دو نوع حقوقی و کیفری تقسیمبندی کنیم. در حقیقت پروندههای کیفری، بخشی از انواع پروندههای قضایی محسوب میشوند که در ارتباط با جرم و مجازات هستند. هرگونه شکایتی که با رفتارهای مجرمانه ارتباط داشته باشد، در زمره پروندههای کیفری قرار میگیرد.
در هر کشوری قوانین مشخصی برای مدیریت بر اعمال مجرمانه هست. در حال حاضر سیستم حقوقی کشور ایران، برگرفته از اسلام است و مجازات تعیین شده در این زمینه با آنچه در فقه است مطابقت دارد.
البته باید خاطرنشان شد تمامی مجازات ذکر شده در قانون ایران جنبه فقهی نداشته و تعدادی از مجازات هم توسط قانونگذار تعیین شده است.
مشاور حقوقی و کیفری
اشخاصی که اقدام به ثبت درخواست در دفاتر خدمات قضایی مینمایند، ممکن است که درخواست آنها جنبه حقوقی یا کیفری داشته باشد. برای تشخیص اینکه یک دعوا، حقوقی یا کیفری است، اغلب مورد سؤال اشخاص از مشاور حقوقی و کیفری است.
در این خصوص باید توجه داشت که جرمی رخداده است یا خیر؟ مسلماً اگر جرمی اتفاق افتاده باشد، پرونده تشکیل شده جنبه کیفری دارد، در غیر این صورت دعوا دارای جنبه حقوقی میباشد.
باید به این موضوع توجه داشت که در تمامی دنیا، جرم و جنایت اتفاق میافتد، امری طبیعی است و در کشور خودمان ایران هم انواع مختلف جرائم صورت میگیرد. پروندههای کیفری، بسیار گسترده هستند و عملاً سخت است تمامی جرائم مورد بررسی قرار گیرد.
مشاوره حقوقی در امور کیفری
جرمهای مختلفی در قانون ایران ذکر شده است که به تبع آن نیز مجازاتی اعمال گردیده است. بعضی از متهمین به دلیل نوع جرم ارتکابی و همچنین سوابق کیفری بر اساس قانون میتوانند از تخفیفت مجازات برخوردار شوند و در شرایطی خاصی نیز مشمول عفو قرار میگیرند.
چگونگی رسیدگی به جرم به این صورت است که ابتدا پرونده در دادسرا مورد رسیدگی قرار میگیرد. در دادسرا تحقیقات مقدماتی جرم انجام میگیرد و باید معلوم گردد که آیا واقعاً جرمی رخ داده؟ و در صورت وقوع جرم، نوع و شرایط آن نیز باید مشخص شود.
پس از اتمام تحقیقات، پرونده برای رسیدگی نهایی و اعمال مجازات به دادگاه ارجاع داده میشود.
جرائم کیفری چیست؟
اعمالی که به عنوان تخلفات جرم در قانون تعریف شدهاند و با ارتکاب آنها، فرد متخلف مسئولیت کیفری و مجازات قانونی را به دوش میکشد جرائم کیفری نام دارد.
جرائم ممکن است شامل اعمال جرم مانند ضرب و جرح، سرقت، تجاوز، خیانت در امانت، کلاهبرداری، توهین، تولید و توزیع مواد مخدر، تخریب اموال عمومی و خصوصی، تهدید و سایر اعمالی باشد که در قانون برای آن مجازات تعریف شده.
در حال حاضر در ایران، جرائم کیفری در قانون مجازات تعریف شدهاند و فردی که جرمی کیفری را مرتکب میشود، ممکن است با مجازات مختلفی همانند: شلاق، زندان، جریمه نقدی، محرومیت از حقوق و مزایای اجتماعی، احراز عناوین مختلف مانند قابلیت اشتغال، اعدام و مصادره اموال و امثال اینها مواجه شود.
مشاوره کیفری با وکیل
به جهت پیچیده بودن پروندههای کیفری که قطعاً به کمک یک وکیل برای دریافت نتیجه بهتر نیاز دارید. چنانچه به عنوان مجرم شناخته شده و یا اخیراً جرمی در ارتباط با شما صورت گرفته است.
پیشنهاد میشود حتماً از مشاوره کیفری با وکیل استفاده نمایید. اگر سؤال از وکیل کیفری مجرب دارید و در تلاش هستید تا حق و حقوق شما پایمال نشود، همین الان با ما تماس بگیرید.
ما در مجموعه حقوقی دادگستر، این امکان را در اختیار شما مخاطبین گرامی قرار داده که هر ساعت از شبانهروز در تمامی زمینههای حقوقی و کیفری نیاز به مشورت با وکیل دادگستری داشته باشید آماده خدمت رسانی هستیم.
برای برقراری ارتباط با وکیل پایهیک یا مشاوره حقوقی کیفری به صورت ۲۴ ساعته در هر ساعت از شبانهروز با تلفن ثابت سراسر کشور بدون صفر یا کد با شماره: 9099071369 تماس برقرار نماید.
11 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
مجازات کسی که آمده درب منزل توهین کرده و آبرو ریزی کرده چی هست؟
سلام وقت بخیر
بر اساس ماده 608 قانون مجازات مجازات توهین: جزایی نقدی
و مجازات مزاحمت: بر اساس ماده ۶۳۸ قانون مجازات به حبس از ۱۰ روز تا دوماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق
اگر کسی به دورغ شهادت بده مجازات داره و مجازاتش چی هست؟
بسیار هم خوب
سپاس
من لیسانس حقوق دارم میتونم مشاوره حقوقی و کیفری بدم؟
سلام وقت بخیر
بله با لیسانس حقوق شما کارشناس محسوب می شوید و چنانچه اطلاعات جامع و کامل داشته باشید می توانید مشاوره بدهید.
سلام
قرارداد مشارکت را میشه به صورت دستی نوشت و دفترخانه نبرد
سلام وقت بخیر
بله
بر اساس ماده 10 قانون مدنی اصل بر ازادی قراردادها است. این قرارداد می تواند عادی باشد.
کیفرخواست چی هست؟
سلام وقت بخیر
می توان گفت کیفرخواست همان ادعای است که دادستان دارد.
پس از پایان تحقیقات مقدماتی در مورد متهم صادر میشود.
تقاضای دادسرا از دادگاه کیفری برای تعیین مجازات.