وکیل حقوقی

مطرح کردن پرونده در دادگاه امری تخصصی محسوب می شود که دارای پیچیدگیهای خاصی است.

تفکیک پرونده ها حقوقی و کیفری در همان ابتدای امر باعث می شود روند پرونده به سهولت پیش رود. بارها دیده شده پرونده هایی که در دادگاه طرح شده پس از سپری شدن مدت زمان طولانی به دلیل ایرادات شکلی در طرح موضوع پرونده به نتیجه مطلوب نرسیده است.

وکیل حقوقی با داشتن تبحر، تجربه و اطلاعات حقوقی و تسلط بر قوانین و مقررات امکان انجام وکالت ازسوی شما و یا ارایه مشاوره حقوقی را به شما دارد.

 

وکیل حقوقی مطمئن

در بسیاری از موارد دیده شده که دوستان و آشنایان سراغ  آدرس و تلفن وکیل متخصص درامور حقوقی را از ما می گیرند. یا دعوایی علیه ما مطرح می گردد نگران می شویم وبه دنبال راه حلی برای این مسئله می گردیم. از اینترنت به دنبال آدرس موسسه حقوقی و وکیل دادگستری هستیم تا به وی مراجعه کنیم.

آیا مشخصات موسسه حقوقی مطمئن و وکیل مطمئن را میدانید؟ چگونه دردام دلالان و موسسات حقوقی غیر معتبر و وکیل تقلبی نیفتیم؟ مشخصات وکیل مطمئن و موسسه حقوقی مطمئن چیست؟ برای دریافت پاسخ سوالات بالا و سوالات مشابه این مقاله را که توسط وکیل پایه یک دادگستری نگارش شده را تا آخر مطالعه کنید.

مجموعه حقوقی دادگستر با بهرمندی از وکیل حقوقی در زمینه های متفاوت که سال های زیادی در این حوزه فعالیت گسترده داشتند. انتخاب را برای موکل راحت کرده به این دلیل که پس از مراجعه به مجموعه حقوقی و تنظیم قرارداد وکالت و ارائه مشاوره حقوقی به صورت تخصصی و جامع و بررسی اسناد و مدارک پرونده در گروهی متشکل از وکلای پایه یک خبره پرونده را به وکیل حقوقی تخصصی ارجاع داده و تا روز اجرا کار وکیل ادامه خواهد داشت. و همچنین مجموعه حقوقی همراه وکیل پیگیری های پرونده را ادامه خواهد داد. و تا جای ممکن حضور موکل ضروری نیست و همه پیگیری های پرونده  از ابتدا تا انتها به عهده وکیل دادگستری است.

 

مطالب مرتبط: وکیل خانواده 

 

وکیل حقوقی
وکیل حقوقی

 

ویژگی های وکیل حقوقی

اصولا وکیل پایه یک دادگستری می تواند در تمامی پرونده های حقوقی وارد شود، و قبول وکالت ازسوی خواهان یا خوانده را داشته باشد.

البته باید خاطر نشان کرد که در این مبحث یک استثنایی وجود دارد و آن کارآموزان وکالت و وکلای پایه دو دادگستری هستند. که نمی توانند درپرونده های بالای پانصد میلیون ریال وارد شوند. ولی باید دقت داشت در پرونده و دعوای حقوقی، شایسته است وکیل حقوقی انتخاب شود. که هم تحصیلات او در حیطه مسایل حقوق خصوصی باشد و البته دارای سابقه کاری، تبحر وتجربه درپرونده های حقوقی را داشته باشد.

نگارش لایحه مستند حقوقی برای طرح و دفاع درپرونده های حقوقی لازم و ضروری است. چگونگی نگارش دادخواست حقوقی و اینکه چه اشخاصی باید طرف دعوی باشند. و همچنین تعیین صحیح موضوع خواسته در دادخواست و بررسی مدارک ومستندات، احتیاج شما به وکیل دادگستری متخصص را دو چندان می کند.

 

تفاوت وکیل حقوقی و وکیل کیفری

امور حقوقی به دو دسته‌ تقسیم می شود؛ امور حقوقی و امور کیفری، این تقسیم‌ بندی بر اساس طیف موضوعاتی است که وکیل حقوقی یا وکیل کیفری با آن مواجهه می شوند. تمامی موضوعاتی که درحیطه حقوق طرح می شوند به شکلی ضمانت و مسولیت حقوقی برای اشخاص دارند. به عبارت دیگر کلیه اموری که ما انجام می دهیم برای ما تبعات ومسولیت های حقوقی در پی خواهد داشت.

مسئله این است که آیا جرام ارتکاب یافته هم تبعات حقوقی دارد؟ آیا ضررهای ناشی ازجرم باید همراه طرح شکایت کیفری باشد و یا باید پرونده جداگانه ای مطرح گردد؟ ضمانت اجرای حکم حقوقی ومحکومیت های حقوقی چیست؟

باید توجه داشت تا درقانون برای رفتاری مجازات مشخص نشده باشد رفتار مورد نظر فاقد وصف کیفری هست. و اگر حقی تضییع شود، فقط می توان مطالبه خسارت کرد و نمی توان کسی را که بدون سوء نیت دراثر لغزنده بودن خیابان به شما برخورد کرده و شما را مجروح کرد مجرم شناخت و  مجازات کرد. بلکه فقط می توان درخواست خسارت وپرداخت دیه داشت.

از همین جهت طرح دعوای کیفری خاص است. و فقط شامل مواردی می گردد که درقانون برای آن مجازات مشخص شده، اما طرح دعوای حقوقی برای هرموضوعی امکان پذیر هست.

نقش وکیل حقوقی متخصص اینجا مشخص می گردد که در ابتدای امر لازم است نوع دعوا تشخیص داده شود. و براساس موضوع پرونده حقوقی اقدام به طرح دعوا نماید.

موضوعاتی همچون؛ طلاق، مطالبه مهریه، مطالبه وجه چک و سفته، مطالبه نفقه، اثبات مالکیت، الزام به انجام تعهد، تخلیه ملک و حضانت ازجمله امور حقوقی محسوب می شوند.

 

وکیل حقوقی متخصص

دربین رشته های حقوق دانش آموختگان رشته های؛ حقوق خصوصی، حقوق ثبت و حقوق تجارت تسلط بیشتری برمسایل حقوقی دارند. در ایران تفکیکی بین وکیل حقوقی و دیگر وکلای دادگستری به لحاظ تخصصی صورت نگرفته است.

اصولا وکیل دادگستری در کلیه زمینه ها مشاوره حقوقی ارایه می دهد. به همین خاطر است که وکیل براساس سلیقه وتبحر کاری و همچنین با توجه به سابقه کاری مرتبطی که دار هستند به انجام وکالت در امور تخصصی وپرونده های خاصی می پردازند.

بر اساس قانون وکالت؛ وکیل امکان مشاوره حقوقی وقبول پرونده درهمه موضوعات حقوقی را دارد، مسئله مهم در این خصوص  وجود دلالان وکارچاق کن های هستند که در همه جا پراکنده شداند و با گرفتن وکالت در دفترخانه اسناد رسمی مدعی انجام امور حقوقی شما خارج از چارچوب قانونی هستند.

هرگونه وکالتی که به شخصی غیر از وکیل دادگستری داده می شود برای دادگاه قابل قبول نیست و وکالت رسمی تفاوتی درماهیت این موضوع ایحاد نمی کند. به این دلیل که شرط وکیل بودن داشتن پروانه وکالت است که ممکن است وکیل پایه یک دادگستری باشد یا وکیل پایه دو دادگستری.

 

بیشتر بدانیم: وکیل آنلاین

 

وکیل حقوقی
وکیل حقوقی

 

موضوعاتی که یک وکیل حقوقی باید در آن تجربه و تبحر داشته باشد:

  1. آشنایی با چگونگی نگارش دادخواست حقوقی و درج مندرجات در آن جهت تقدیم به محکمه حقوقی
  2. نحوه پرداخت هزینههای مربوط به دادرسی
  3. اطلاع از مهلتهای محدود قانونی برای حضور در دادگاه و انجام دفاعیات از موکل
  4. اطلاعات کامل و لازم جهت استفاده از قرارهای مختلف در دادگاهها
  5. اطلاع از مهلتهای محدود قانونی برای اعتراض به احکام دادگاه حقوقی
  6. آشنایی لازم جهت چگونگی انجام مراحل تجدیدنظرخواهی، فرجامخواهی و واخواهی از آراء دادگاه ها

 

وکیل حقوقی تلفنی قوه قضاییه

اسم دیگر حقوق خصوصی شکلی، آیین دادرسی مدنی است که پیچیدگی‌های قانونی خاص خود را دارد. از همین جهت بسیاری از اشخاصی که تخصص در زمینه های حقوقی ندارد. آشنایی با این پیچیدگی ها بسیار دشوار است. از جهتی اگر آشنایی کافی و لازم  وجود نداشته باشد احتمال دارد باعث تضییع حقوق قانونی اشخاص گردد که در طی رسیدگی به پرونده ها حقوقی در دادگاه ها  می شود.

بنابراین لزوم بهرمندی از حضور یک وکیل حقوقی تلفنی قوه قضاییه که بر قوانین و مقررات تسلط داشته باشد و به روند دادگاه‌ها و مراجع قضایی آگاهی کامل داشته باشد را خاطر نشان می کند.

به دلیل پیچیده بودن مباحث حقوقی بهتر است قبل از تقدیم دادخواست با یک وکیل حقوقی تلفنی رایگان یا مشاوره حقوقی آنلاین مشورت کنیم تا به آسانی بتوانیم در موضوعات طرح شده در دادگاه موفق شویم.  

 

وکیل حقوقی خوب در تهران

اجرای موضوع وکالت: وکیل ملتزم به اجرای وکالت در حدود اختیار خود می باشد. لذا وی تعهد دارد که مورد وکالت را اجرا نماید و نمیتواند به بهانه آن که وکالت عقدی جایز است از اجرای تعهدات خود سرباز بزند. زیرا عقد جایز مادام که فسخ نشده است طرفین آن متلزم به اجرای مفاد عقد می باشند.

در صورتی که وکیل از اجرای موضوع وکالت خودداری نماید و این امر موجب ورود خسارت به موکل شود برای وکیل مسئولیت قراردادی ایجاد می شود و او باید خسارت وارده به موکل را جبران نماید.

وکیل حقوقی خوب در تهران یا سراسر ایران باید بتواند تمامی تعهدات خود را نسبت به موکل به نحوه احسن انجام دهد.

 

حدود اختیارات وکیل دادگستری

وکیل دادگستری متعهد است در حدود اختیاراتی که در وکالتنامه به ایشان داده شده عمل کند، و یا در حدود عرف و عادت اقدام به انجام موضوع وکالت کند.

به عنوان مثال: اگر در وکالتنامه قید شده و برای انجام امر یا امور خاصی مانند صلح یا معاوضه، وکالت داده شده باید در همان اموری که وکالت اعطا شده وکیل حقوقی اختیار دارد. و اگر وکالتنامه مطلق است حدود اختیار وی اداره کردن مورد وکالتنامه است نه تصرفات حقوقی مثل هبه یا فروختن متعلق وکالت.

وکیل دادگستری اگر از حدود وکالت داده شده خارج شود عمل وکیل فضولی و غیرنافذ است. برای نمونه اگر موکل به وکیل وکالت در اجاره داده باشد اما وکیل مبادرت به فروش خانه به علی  نماید، بیع منعقده فضولی و غیرنافذ است.

 

حفاظت از اموال موکل توسط وکیل 

براساس ماده ۶۶۶ قانون مدنی: اگر از تقصیر وکیل خسارتی به موکل وارد شود که عرفا وکیل مسبب آن محسوب می شود مسئول خواهد بود. در صورتی که وکیل در انجام موضوع وکالت تقصیر نماید وکالت منفسخ نمی شود و وی تنها ضامن خسارت وارده به موکل می باشد.

از همین جهت وکیل امین موکل محسوب می شود به این دلیل که موکل با اختیار خود به موجب قرارداد وکالت مال یا اموال خود را به وکیل سپرده است.

بنابراین به اصطلاح حقوقی ید وکیل امانی است به این معنا که اصل بر عدم مسئولیت وکیل است. به همین خاطر اگر مال مورد وکالت در نزد وکیل تلف یا معیوب گردد او ضامن نیست مگر آنکه تعدی یا تفریط کرده باشد، هر جا بر اثر تقصیر وکیل دادگستری خسارتی به موکل وارد شود او ضامن است.

 

بیشتر بدانیم: وکیل کیفری

 

رعایت مصلحت و غبطه موکل توسط وکیل حقوقی

بر اساس ماده ۶۶۷ قانون مدنی: وکیل باید در تصرفات و اقدامات خود مصلحت موکل را رعیت کند.

بنابراین وکیل به مانند امینی دلسوز میبایست مصلحت و غبطه موکل خود را در انجام وکالت رعایت کند. از همین جهت وکیل دادگستری متعهد است در انجام وکالت  مصلحت و غبطه موکل را رعایت کند. 

 

اثرات عدم رعایت مصلحت موکل توسط وکیل حقوق حالت های زیر را به وجود می آورد

  • اگر وکیل دادگستری به عمد مصلحت موکل را راعایت نکند؛ عمل وکیل فضولی و غیر نافذ است.
  • اگر بدون تقصیر وکیل پایه یک مصلحت موکل رعایت نگردد: به این معنا که وکیل تمام احتیاط های ضروری را انجام دهد و در حدود متعارف عمل نماید اما مصلحت موکل در انجام عمل حقوقی رعایت نشود عمل وکیل نافذ است و ضامن خسارات وارده به موکل نیست. به این دلیل که وکیل امین محسوب می شود و امین در صورت تقصیر ضامن است.
  • اگر وکیل دادگستری با تقصیر غیر عمد خود مصلحت موکل را رعایت نکند. بنابر نظر اغلب حقوقدانان عمل وکیل نافذ است ولی او ضامن خسارات وارده به موکل است.

 

چرا اشخاص به یک وکیل دادگستری نیاز دارند

با توجه به روزگار کنونی، پیشرفت جوامع و گسترده تر و پیچیده تر شدن قوانین و مقررات، احتیاج اشخاص به یک وکیل دادگستری کاملا مسلم شده است. اما ضرورت دیگر استفاده از یک وکیل مجرب زمانی نمایان می گردد که بدانیم شمار زیادی از وکلا تبحر و تخصص کافی را در بسیاری از پرونده ها ندارند. به همین دلیل استفاده از خدمات حقوقی یک وکیل خبره پیشنهاد می شود.

خوشبختانه در این زمینه موسسه حقوقی دادگستر زمینه ای را فراهم کرده تا شما عزیزان بتوانید بهترین وکیل دادگستری را با توجه به پرونده حقوقی خود انتخاب کنید.

 

چگونه پرونده خود را به بهترین وکیل پایه یک بسپاریم؟

بهترین وکیل پایه یک برای شما شخصی است که تخصص کافی در دعاوی حقوقی دارد، برای انتخاب بهترین وکیل  شرایطی لازم است از جمله:

  • رزومه کاری و قیمت پیشنهادی از چند وکیل دادگستری مجرب
  • پیشنهاد متنی از چند وکیل  متخصص کار خود
  • هزینه مشاوره اولیه وکیل 
  • امتیاز سایر کاربران یا موکلین به وکیل 

 

دعوای حقوقی

با توجه به مطالبی عنوان شد می توان نتیجه گرفت که دعوای حقوقی آن است که؛ اقدامات یک شخص از منظر قانونی ممنوع شده ولی مجازاتی برای آن معین نشده است.

از همین جهت شخصی که از مفاد قرارداد خود تخطی کند. به عنوان مثال اگر شخصی‌ که خانه خود را فروخته است از تحویل آن امتناع کند، درحالی‌ که مرتکب عملی خلاف قانون یا قرارداد شده است. اما مرتکب جرم نگردیده است و نمی‌توان از وی شکایت کیفری کرد و وی را به حبس یا مجازات محکوم کرد. ولی می‌توان علیه او دعوای حقوقی طرح کرد و وی را ملزم به اجرای مفاد قرارداد یا پرداخت خسارتی که به دیگری وارد شده است نمود.

 

بیشتر بدانیم: وکیل پایه یک دادگستری 

 

موسسه حقوقی دادگستر این امکان را در اختیار شما قرار داده که هر ساعت از شبانه روز در کلیه زمینه حقوقی نیاز به وکیل حقوقی در تهران یا مشاوره حقوقی به صورت تلفنی یا حضوری داشته باشید در خدمت گذاری به شما عزیزان آماده باشد.


برای برقراری ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری یا مشاوره حقوقی تلفنی به صورت 24 ساعته در هر ساعت از شبانه روز از تلفن ثابت سراسر کشور بدون هیچ پیش شماره یا کدی با شماره 9099071369 تماس بگیرید.

 

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

Call Now Buttonاز تلفن ثابت 9099071369