مشاوره حقوقی ازدواج
یکی از نیازهای لازم جامعه مشاوره حقوقی ازدواج است. در کشور عزیزمان ایران خانواده از اهمیت زیادی برخوردار است از همین جهت اغلب جوانان تشویق میشوند که با ازدواج صحیح تشکیل خانواده دهند.
متأسفانه گاهی عدم اطلاع کافی جوانان از موضوعات حقوقی و معنوی پیرامون ازدواج سبب شکست این ازدواجها میگردد.
طلاق و موضوعات پیچیده آن سبب شده که جوانان از تشکیل خانواده و ازدواج دوری کنند. در دراز مدت و با رصد زندگی جوان جامعه متوجه آسیبهای روحی و روانی این مشکل در اجتماع هستیم.
از همین جهت به جای پاک کردن صورت مسئله و عدم تشکیل خانواده باید با انجام مشاوره حقوقی ازدواج و اطلاعاتی که کارشناس حقوقی در اختیار جوانان میگذارد درباره مسائل حقوقی و ازدواج درست تصمیمگیری کنند.
مطالب مرتبط: مشاوره حقوقی خانواده
مشاوره حقوقی قبل از ازدواج
ازدواج از هر نوع که باشد یک قرارداد و عمل حقوقی محسوب میشود. از مراحل اولیه خواستگاری تا انحلال عقد نکاح، یا حتی بعد از مرگ هر یک از زن و مرد، قوانین و مقررات گستردهای بر خانواده حاکم است و با تشکیل خانواده و ازدواج، تعهدات متنوع بر هر یک از زوجین بار میآید.
همانگونه که در مورد هر موضوع حقوقی دیگر نیاز به مشورت با مشاوره حقوقی یا وکیل آنلاین لازم است. قبل از ازدواج نیز باید در مورد مسائل حقوقی گوناگونی که ضروری است با یک یا چند نفر وکیل خانواده و یا مشاوره حقوقی مجرب مشورت داشت.
همچنین در قوانین و بخشنامههای جدید، زوجین قبل از ازدواج متعهد میشوند در جلسات مشاوره حقوقی و مشاوره خانواده حضور داشته باشند.
مطالب مرتبط: مشاوره حقوقی حضانت
وکیل مشاوره حقوقی ازدواج
با مشاوره گرفتن از یک وکیل مشاور حقوقی ازدواج، زن و شوهر میتوانند از بروز مشکلات بعد از ازدواج در زندگی مشترک جلوگیری کنند و چنانچه مشکلی به وجود آمد، به راهکارهای بهتری دست پیدا کنند.
بنابراین پیشنهاد میگردد جوانان قبل از اقدام برای ازدواج با یک وکیل خانواده یا مشاور حقوقی صحبتی داشته باشند.
در مشاوره حقوقی ازدواج موضوعات گوناگونی وجود دارد. با توجه به گستردگی موضوع مشاورهای در این زمینه که اصولاً موضوعات حقوقی زیادی را در بر دارد. مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری مطرح میشود که در دستهبندیهای گوناگونی قرار میگیرد.
موضوعات حقوقی مربوط به ازدواج دو دسته هستند:
امور حقوق مالی و غیرمالی
بعضی از مصادیق موضوعات حقوقی مالی عبارتند از: مهریه، نفقه، اجرتالمثل، جهیزیه و هدیههای خواستگاری
موضوعات غیرمالی در مشاوره حقوقی ازدواج مسائلی از قبیل: ترک انفاق کیفری و دیگر موضوعات کیفری خانواده، قرابت و نسبیت، حضانت و سرپرستی
مشاوره حقوقی ازدواج موقت
ازدواج یا همان عقد نکاح، به دو روش دائمی و موقت امکانپذیر است. بعضی از افراد جامعه، به دلایل متفاوت مانند: شناسایی کاملتر طرف مقابل، در دوران نامزدی نکاح موقت را انتخاب مینمایند.
همچنین، عقد موقت در مقایسه با عقد دائم دارای قوانین و احکام متفاوتی است. به همین منظور توضیحاتی در زمینه مشاوره حقوقی ازدواج موقت ضروری است.
در ازدواج موقت: حتماً باید مدت عقد و مقدار مهریه در هنگام جاری شدن عقد مشخص گردد. چنانچه تعیین نگردد عقد باطل است.
پایان عقد موقت، یا با تمام شدن مدت عقد هست یا با بخشیدن مابقی مدت عقد امکانپذیر است. همچنین، زوج میتواند وکالت پایان عقد را به زوج بدهد. به این معنا که زوجه هر زمان که تمایل داشته باشد بتواند به عقد موقت پایان دهد.
در ازدواج موقت زوجین از یکدیگر ارث نمیبرند اما به فرزند حاصل از این ازدواج، ارث تعلق میگیرد. همچنین در ازدواج موقت زوج ملزم به پرداخت نفقه نیست مگر در شروط حین عقد الزام نفقه ذکر شده باشد.
بیشتر بدانید: مشاوره حقوقی مهریه
مشاوره حقوقی ثبت ازدواج
ثبت ازدواج در عقد موقت و عقد دائم متفاوت است. ثبت ازدواج در عقد دائم الزامی است و عدم ثبت نکاح، مجازات دارد.
در عقد موقت بر اساس ماده 21 قانون حمایت از خانواده ثبت ازدواج موقت در صورتی الزامی است که: 1- زوجه بارداری شود. 2- زوجین ثبت عقد موقت را توافق کنند. 3- ثبت عقد موقت ضمن ازدواج موقت قید گردد.
مشاور حقوقی ازدواج
کارشناس حقوقی با علم و دانش خود در زمینههای گوناگون حقوقی، میتواند در رفع مشکلات حقوقی و قانونی افراد جامعه کمک کنند باشد.
موضوعاتی که میتوان به مسائل خانواده و ازدواج، مشاور حقوقی ازدواج، مشاوره در مورد پروندههای خانوادگی اشاره نمود.
در مورد موضوعات خانوادگی، کارشناسان حقوقی میتوانند با ارائه راهکارهای درست قانونی به موقع به زوجین کمک کنند. تا در مشکلات قانونی و اخلاقی تقویتکننده باشد. سازگاری و همدلی، سبب عدم فروپاشی خانواده میگردد.
مشاوره حقوقی روانشناسی قبل از ازدواج
از مهمترین دلایل اختلافی که بین زوجین است، عدم شناخت کافی شخصیت یکدیگر و عدم شناخت تفاوتهای شخصی هست که این عدم شناخت باعث، عدم درک یکدیگر و در نتیجه جدایی میگردد.
آنچه در ازدواج اهمیت دارد شناخت تفاوتها است و این امر مهم با مراجعه به روانشناس و مشاور حاصل میگردد.
تفاهم داشتن به معنی درک تفاوتها است و این درک و شناخت با مطالعه و مشورت با مشاور روانشناسی امکانپذیر است.
مشاوره حقوقی ازدواج رایگان
مشاور حقوقی تلفنی یکی از سریعترین راهکار برای آگاهی و کسب دانش در جامعه امروزه است.
امروزه با پیشرفت علم و بهبود راههای ارتباطی، شرایطی برای مشاوره حقوقی فوری نیز مطلوبتر از گذشته شده است. شما میتوانند هر زمان که نیاز داشته باشید به صورت شبانهروزی با یک وکیل خانواده یا مشاوره حقوقی ارتباط آنلاین یا تلفنی بگیرید. سؤالات و چالشهای خود را در مورد موضوعات ازدواج با این متخصصین در میان بگذارید و از راهنماییهای ایشان استفاده کنید.
با استفاده از خدمات بهترین مشاوره حقوقی تلفنی برای ازدواج، افراد میتوانند تا حدود زیادی از مشکلات احتمالی جلوگیری کنند.
شما در هر زمان و مکانی که هستید و نیاز به مشاوره حقوقی داشته باشید بهراحتی میتوانید با مجموعه حقوقی ما به صورت ۲۴ ساعته تماس بگیرید.
برای مشاوره حقوقی ازدواج رایگان، سؤالات خود را در قسمت دیدگاه ثبت کنید تا وکیل خانواده در اسرع وقت پاسخ گوی سؤالات شما باشد.
موسسه حقوقی دادگستر این امکان را در اختیار شما عزیزان قرار داده که هر ساعت از شبانه روز در تمامی زمینه های حقوقی نیاز به مشاوره با وکیل آنلاین، داشته باشید در خدمت گذاری آماده باشد.
برای برقراری ارتباط با وکیل پایهیک دادگستری یا مشاوره حقوقی تلفنی بهصورت 24 ساعته در هر ساعت از شبانهروز از تلفن ثابت سراسر کشور بدون صفر یا کد با شماره: 9099071369 تماس بگیرید.
14 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
با عرض سلام و خدا قوت خدمت مجموعه حقوقی دادگستر
سوال داشتم، همسر من منزل ترک کرد آیا من میتونم دوباره ازدواج کنم ؟
سلام وقت بخیر
اگر بخواهید به صورت رسمی ازدواج کنید باید اول دادخواست الزام به تمکین ثبت کنید.
بعد از انجام مراحل و گرفتن حکم ناشزه بودن همسرتان می توانید درخواست ازدواج مجدد بدهید.
من میخام ازدواج کنم نامزدم گفته حق طلاق میخام و سه دانگ خونه این حق طلاق چه طوری هست؟
سلام وقت بخیر
حق طلاق یا همان وکالت در طلاق به این معنی هست که با این سند وکالت در طلاق همسرتان هر زمان که بخواهد از طرف شما وکیل می گیرد و بدون حضور شما طلاق می گیرد.
سلام
آیا یک مرد ایرانی میتونه با یک خانم خارجی ازدواج کند ؟
سلام وقت بخیر
بله مانع قانونی ندارد.
ازدواج خانم خارجی با مرد ایرانی سبب می شود تا خانم خارجی تابعیت ایرانی کسب کند.
سلام وقت بخیر، دختر و پسری چهار سال با هم در ارتباط بودند، و میخواهند ازدواج کنند اما پدر پسر به دلایلی از ازدواج آنها ممانعت میکند و خانواده دختر بدون حضور پدر پسر ، ازدواج را قبول ندارند؛ راه حل حقوقی برای جلب پدر پسر وجود دارد؟
سلام وقت بخیر
راه حل قانونی نداریم چون اصلا نیازی به اجازه پدر از نظر قانونی نست. و پسر میتواند بدون اجازه پدرش عقد کند.
اگر پدر دختر رضایت نمی دهد، دختر میتواند از دادگاه اجازه بگیرد برای ازدواجش
مطالب خوب بود
سپاس
با عرض سلام
من قصد ازداواج با خانومی دارمکه ازدواج دوم ایشان هستش و از من خواستار حق مساوات در ازدواج هستش ، حق مساوات تمام حقوق صلاق و … شامل هستش ؟
سلام وقت بخیر
ما گزینه حق مساوری در قباله ازدواج و وکالت نداریم
تمای حق و حقوقی که ایشان خواستار هستند باید ذکر گردد مانند حق طلاق، حق مسکن، حق حضانت، حق اشتغال
سلام وقت بخیر من خودم تابع ایران نیستم و قصد ازدواج با یک پلیس ایرانی دارم آیا این کار امکان داره یا اگر شغل خودشو راها کنه اون موقع چی میتونه با من ازدواج کنه و چه مدارکی لازم است برای درخواست ازدواج داشتن پاسپورت الزامی
سلام وقت بخیر
اگر مرد ایرانی بخواهد با زن خارجی ازدواج کند باید از دولت اجازه بگیرد.
لازم نیست از شغل خودش انصراف بدهد فقط لازم اجازه گرفته شود که اصولا دولت اجازه را صادر میکند.