ارث

تولد و فوت هر یک از احوال شخصیه محسوب می شوند. و تبعات قانونی به همراه دارند که برای هر یک از این وقایع قانونگذار قوانین و مقرارات خاصی را وضع کرده است. ارث زمانی تحقق پیدا می کند که مورث به صورت حقیقی یا فرضی فوت کرده باشد، بعد از فوت اول دیون میت از ترکه برداشته می شود که مهریه همسر متوفی جزء دیون ممتازه محسوب می شود. بعد از پرداخت کلیه دیون، ورثه می توانند طبق قانون ترکه را بین خود تقسیم کنند.

ارث به چه معناست: به معنای اموال، بدهی، حقوق و وظایف به جا مانده از متوفی می باشد. و کسانی که این ارث به آنها می رسد را وارث می نامند.

 

مطالب مرتبط:  وکیل ارث

 

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید با یک مشاور حقوقی کاردان و  یا وکیل پایه یک دادگستری متخصص در امور حقوقی مشورت کنید. با انتخاب یک وکیل مجرب می توان این مشکلات حقوقی را حل کرد، خواه او یک وکیل آنلاین باشد یا یک وکیل ارث.

 

افراد از دو طریق ارث می برند: 

الف- نسب: که شامل پدر، مادر، فرزند، دایی، عمو، خاله، عمه و غیره

ب- سبب: که شامل زن و شوهر می شود

ماده ۸۶۲ قانون مدنی افرادی که به موجب سبب ارث می برند را در سه طبقه نام برده است:

طبقه اول: پدر و مادر، فرزندان، در نبود فرزند نوه ها

طبقه دوم: پدر بزرگ و مادر بزرگ، برادر و خواهر و در نبود آنها فرزندانشان

و  طبقه سوم: عمه، عمو، دایی، خاله و در نبود ایشان فرزندانشان

اگر وارثی در طبقه اول وجود نداشته باشد ارث به طبقه دوم می رسد.

 

وکیل <yoastmark class=

 

اشخاصی که به موجب سبب ارث می برند هر یک از زوجین در ازدواج دائم هستند که در زمان فوت دیگری در قید حیات باشند، (در ازدواج موقت زوجین از یکدیگر ارث نمی برند)

هر یک از زوجین در کنار هر یک از این افراد در هر سه طبقات قرار می گیرند و سهم می برند. به این ترتیب که اگر متوفی زن باشد و فرزند داشته باشد شوهرش یک چهارم و اگر فرزند نداشته باشد شوهرش یک دوم ارث پی برد. اما اگر متوفی مرد باشد و فرزند داشته باشد زوجه یک هشتم و اگر فرزند نداشته باشد زوجه یک چهارم ارث می برد.

 

مطالب مرتبط: وکیل آنلاین

چگونگی تقسیم ازث بین فرزندان

بعد از فوت پدر و مادر چنانچه همه فرزندان پسر یا دختر باشند اموال به صورت مساوی بین آنها تقسیم می شود، ولی اگر وراث هم دختر و هم پسر باشند به این ترتیب است که سهم هر پسر دو برابر هر دختر است، و فرفی نمی کند میت پدر باشد یا مادر

به دلیل پیچیده بودن مبحث ارث بهتر است قبل از هر اقدامی با یک وکیل آنلاین یا مشاوره حقوقی تلفنی مشورت بگیرید تا به آسانی بتوانید این موضوع را در دادگاه به اثبات برسانید.

 

 مراحل مطالبه ارث چگونه است؟ 

برای تنظیم دادخواست می توانید به صورت حضوری یا تلفنی با یک وکیل خوب یا مشاوره حقوقی ارث مشورت کنید تا به صورت صحیح همه مراحل قانونی را طی کنید.

مرجع صالح برای مطالبه سهم الارث شورای حل اختلاف آخرین اقامتگاه متوفی است، که پس از تقدیم مدارک شناسایی به شورای حل اختلاف، شورا به این موضوع رسیدگی و گواهی تصدیق انحصار وراثت را صادر و در اختیار وراث قرار می دهد.

 

مطالب مرتبط: وکیل پایه یک دادگستری 

 

موسسه حقوقی دادگستر این امکان را در اختیار شما قرار داده که هر ساعت از شبانه روز در زمینه ارث و انحصار وراثت نیاز به مشاوره به صورت تلفنی یا حضوری با وکیل آنلاین یا مشاورین حقوقی داشته باشید در خدمت گذاری به شما عزیزان آماده باشد.

برای برقراری ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری یا مشاوره حقوقی تلفنی به صورت 24 ساعته در هر ساعت از شبانه روز از تلفن ثابت سراسر کشور بدون هیچ پیش شماره یا کدی با شماره: 9099071369 تماس بگیرید.

 

 

12 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • دوست بنده در تصادف مرحوم شدند و ایشون فقط فرزند دختر دارند. آیا برادران مرحوم به صورت قانونی از وراث محسوب میشن یا خیر؟
    پدر و مادر متوفی هم در قید حیات نیستن

    پاسخ
    • سلام
      مرحوم از طبقه اول وارث دارد که دخترش محسوب میشود، بنابراین ارث به طبقه دوم که برادرش می باشد وارد نمی شود
      خیر برادر در این مورد وارث قانونی نمی باشد.

      پاسخ
  • با سلام آیا در صورت غیبت یکی از وراث، وارثی که سند ملک را در اختیار دارد میتواند ملک را بفروش برساند؟

    پاسخ
  • سلام یه زمین به مزایده گذاشته شده به تاریخ ۲۷ .۱۱ حال خواستم بدونم اگ نتونتم به مزایده برسم گیشه روز های بعد مزایده زمین رو خریداری بکنم اگ زمین به فروش نرسه ؟؟؟

    پاسخ
  • سلام،پدر من در زمان حیات یک دانگ از منزل مسکونی که داشت را و قولنامه بود به مادرم به عنوان مهریه بصورت مکتوب پرداخت کرد و مادرم نیز آن یکدانگ را به من واگذار کرده،حال می خواستم بدونم بعد فوت مادر وراث میتونن قبول نکنن؟
    خواهرام ودامادها به عنوان شاهد زیر برگه رو امضا کردند

    پاسخ
    • سلام
      اگر منظورتان از قولنامه، مبایعه نامه می باشد و ملک سند رسمی نداشته باشد و به صورت مبایعه نامه ای خرید و فروش می شود، با انتقال ملک به مادرتان به شکل صحبح مبایعه نامه و انتقال به نام شما بیع تحقق پیدا کرده است.
      مشاوره حقوقی تلفنی

      پاسخ
  • ممنون بابت پاسخ سوالات حقوقی

    پاسخ
  • با سلام ملکی از طرف مادر به من وخواهرانم رسیده الان خواهرانم از ملک دارن استفاده میکنن من از طریق دادگاه اقدام کردم قاضی حکم به فروش ملک از مزایده گذاشته پرونده رفته اجرای احکام میخاستم ببینم میتونم حکم پلمپ ملک رو هم بگیرم

    پاسخ
    • سلام
      بله می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست مهر و موم ملک را ثبت کنید.
      و همچنین می توانید درخواست اجرت المثل ایام تصرف را به طرفیت متصرفین ثبت کنید.

      برای اطلاعات بیشتر می توانید با وکیل تلفنی صحبت کنید.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

Call Now Buttonاز تلفن ثابت 9099071369