وکالت در فروش

 

مفهوم وکالت: برای درک بیشتر وکالت در فروش بهتر است با مفهوم وکالت آشنا شوید؛ وکالت به معنی قرارداد یا عقدی است که به موجب آن یک طرف قرارداد، طرف دیگر را تحت عنوان وکیل یا نماینده خود انتخاب می‌کند. به این شکل که شما به فرد دیگری اختیار می‌دهید عمل یا اعمال مشخصی که در قرارداد ذکر شده است را از جانب شما انجام دهد. در این قرارداد طرف اول که اختیار انجام کار را به شخص دیگری می‌دهد موکل، و طرف دوم که به عنوان نماینده پذیرفته می‌شود وکیل گفته می‌شود.
وکالت نامه فروش ملک
: در این نوع از وکالت نامه مالک خانه اختیار فروش ملک خود را به فرد دیگری می دهد، با این کار فردی که وکالت در فروش ملک را به وی  سپرده‌ شده اختیار این را دارد که سند ملک را هر زمان که بخواهد به نام خودش یا هر فرد دیگری که خواست انتقال دهد.

 

وکالت در فروش در چه مواردی باطل میگردد

  • در صورت از بین رفتن موضوع یا مورد وکالت
  • در صورت فوت هر یک از طرفین وکیل یا موکل
  • در صورتی که انجام اقدامات از طرف موکل با وکالت منافات داشته باشد
  • در صورتی که مدت برای انجام وکالت مشخص شده باشد، با پایان این مدت وکالت باطل می‌شود
  • در صورت محجوریت (سفاهت یا دیوانگی) هر یک از طرفین وکیل یا موکل
  • در صورت اختیار مالک برای معامله ملک

از دلایلی که گفته می شود معاملات با وکالت نامه ریسک زیادی دارند و اکثر وکلا یا مشاورین حقوقی تأکید دارند که سند خانه را هر چه زودتر منتقل کنید همین موضوعات ذکر شده است.

 

مطالب مرتبط: وکیل تلفنی

مطالب مرتبط: وکیل ملک

 

وکالت در فروش
وکالت در فروش

 

مجموعه حقوقی دادگستر بهرمندی از وکلای پایه یک دادگستری که هریک در زمینه های مختلف دانش و تجربه ی لازم را دارند و سال های زیادی در حوزه های متفاوت فعالیت دارند، انتخاب را برای موکل آسوده کرده به این روش که بعد از مراجعه به مجموعه حقوقی و تنظیم قرارداد وکالت و ارائه مشاوره حقوقی به صورت تخصصی و جامع و بررسی اسناد و مدارک پرونده در گروهی متشکل از وکلای خبره پرونده را به وکیل حقوقی تخصصی ارجاع داده و تا روز اجرا کار وکیل دادگستری ادامه خواهد داشت و همچنین مجموعه حقوقی همراه وکیل پایه یک دادگستری پیگیری های پرونده را ادامه خواهد داد و تا جای ممکن حضور موکل ضروری نیست و همه پیگیری های پرونده  از ابتدا تا انتها به عهده وکیل دادگستری قرار داده شده است.

 

دلیل عمده و مهم معاملات ملک با وکالت نامه:

  • در رهن بودن سند ملک به علت دریافت انواع وام.
  • صاحب ملک نمی خواهد مالیات پرداخت کند.
  • سند ملک در دسترس نیست یا مفقود شده است.
  • ملک نوساز بوده و سند تفکیکی هنوز آماده نشده است.
  • هزینه انتقال سند زیاد است.
  • یکی از طرفین برای انجام معامله عجله دارد و می خواهد در زمان صرفه جوی شود.

 

مطالب مرتبط: مبایعه نامه

مطالب مرتبط: تقسیم نامه

 

نکات قابل توجه در وکالت در فروش

باید توجه داشت که هیچ کدام از انواع وکالت در فروش سبب نمی گردد که مالک نتواند ملک خود را به فروش رساند، وقتی شخصی وکالت در فروش چه به صورت ساده و چه به صورت بلاعزل به شما می دهد به این معنا نیست که دیگر نتواند ملکش را به فروش برساند، مالک ملک همیشه این اختیار را دارد که برای فروش ملک خودش اقدام کند. اگر مالک، ملکی را با وکالت نامه به فرد دیگری بفروشد و همچنین دوباره برای فروش آن ملک اقدام کند، مرتکب جرم فروش مال غیر شده است و کار او غیر قانونی، و مجازات دارد اما اثبات این موضوع به عهده شما است .
راه اثبات خرید و فروش وکالت نامه ثبت مبایعه نامه کتبی است، شما حتمن باید در خرید یک ملک علاوه بر وکالت نامه مبایعه نامه کتبی تنظیم شده با مالک را داشته باشید، تا به آسانی بتوانید اثبات کنید که ملک به شما تعلق دارد و شما مالک هستید، به این دلیل که با نوشتن مبایعه نامه در دفترخانه اسناد رسمی یا دفتر مشاور املاک، کد رهگیری به شما داده می‌شود که قابل پیگیری هست و مانع از فروش ملک به اشخاص دیگر می‌گردد.

اگر به دلیل عدم اطلاع از ریزه‌کاری‌های وکالت در فروش و موضوعات حقوقی به دنبال یک وکیل دادگستری خبره هستید می توانید از مشاوره حقوقی آنلاین به صورت تلفنی یا حضوری بهره بگیرید.

 

وکالت در فروش
وکالت در فروش

 

وکالت نامه باید چگونه تنظیم شود

 باید حتماً در دفاترخانه اسناد رسمی تنظیم گردد، اگر غیراین باشد مرجعیت قانونی ندارد و ادارات دولتی و سیستم قضایی وکالتی را که در جای به جزء دفتر خانه تنظیم شود را نمی‌پذیرند. در وکالت در فروش اختیاراتی شامل اخذ مفاصا حساب‌های دارایی، شهرداری و صدور سند در ادارات مربوطه به خریدار داده می‌شود تا دیگر احتیاجی به حضور مالک در هیچ یک از مراحل انتقال سند وجود نداشته باشد، به این اختیارات وکالت در فروش ملک گفته می‌شود. بر اساس این نوع وکالت خریدار ملک اختیار دخل و تصرف در موضوع وکالت مانند به نام زدن سند و فروش آن به شخص دیگر را دارد. بنابراین تنظیم وکالت نامه در دفاتر اسناد رسمی لازم است.

 

مطالب مرتبط: وکیل دادگستری

مطالب مرتبط: وکیل تلفنی

 

در فروش ملک با وکالت نامه به چه نکاتی توجه کنیم؟

  • در اولین مرحله باید یک وکالت در فروش صحیح و قانونی تنظیم شود که برای این کار باید به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید.
  • علاوه بر وکالت نامه حتمن باید یک مبایعه نامه کتبی هم تنظیم شود، وکالت نامه به تنهایی نمی تواند حافظ منافع شما در معامله باشد.
  • اگر می خواهید ملکی را خریداری کنید که قبلاً یک یا چندین بار با وکالت نامه و یا مبایعه نامه معامله شده، حتماً وکالت نامه اولیه را مشاهده کرده و به طور دقیق و کامل آن را مطالعه کرده.
  • در وکالت نامه نباید مدت زمانی قید گردد زیرا پس از پایان مدت مشخص شده نمی توانید از وکالت در فروش استفاده کنید و ملک را به نام خودتان یا اشخاص دیگر انتقال دهید.
  • قبل از تنظیم قرارداد توصیه می شود از مراکز مختلف مثل شهرداری و غیره استعلام بگیرید و از میزان بدهی‌های ملک آگاه شوید.

 

مطالب مرتبط: وکیل تسخیری

مطالب مرتبط: وکیل حقوقی

 

موسسه حقوقی دادگستر این امکان را در اختیار شما قرار داده که هر ساعت از شبانه روز در کلیه زمینه حقوقی نیاز به وکیل دادگستری آنلاین یا مشاوره حقوقی به صورت تلفنی یا حضوری داشته باشید در خدمت گذاری به شما عزیزان آماده باشد.

برای برقراری ارتباط با وکیل تلفنی یا مشاوره حقوقی آنلاین به صورت 24 ساعته در هر ساعت از شبانه روز از تلفن ثابت سراسر کشور بدون هیچ پیش شماره یا کدی با شماره 9099071369 تماس بگیرید.

 

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام. وقت بخیر. بنده یک ملکی خریدم که فروشنده یک وکالتنامه از صاحب اصلی داشته و با آن وکالتنامه سند قطعی را بنام من انتقال داده. حالا میخوام تلفن را به نام من بزنه و میگه من نمیتونم با این وکالتنامه اینکار را بکنم و باید بری مخابرات و بصورت تعهدی بنام بزنی. منم نمیخوام اینکارو بکنم چون تعهدی انتقال قطعی نیست.
    آیا ایشون درست میگه که با وکالتنامه نمیشه یا میخواد از زیر اینکار شونه خالی کنه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین.

    پاسخ
    • سلام و وقت بخیر
      اگر در وکالت نامه انتقال تلفن ذکر شده باشد بله می تواند اما اگر در وکالت نامه انتقال تلفن ذکر نشده باشد. و در مبایعه نامه فروش تلفن هم ذکر شده باشد شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

Call Now Buttonاز تلفن ثابت 9099071369