قرارداد کاری

قرارداد کاری

قرارداد کاری بین دو نفر، یک توافق کتبی یا شفاهی است که شرایط و ضوابط همکاری بین آن‌ها را مشخص می‌نماید. این نوع قراردادها می‌تواند برای اهداف مختلفی مانند همکاری‌های شغلی، پروژه‌های مشترک، یا مشارکت‌های کسب‌وکاری مورد استفاده قرار گیرد.

 

بیشتر بدانید: تنظیم قراردادها 

 

معمولاً قرارداد کاری شامل موارد زیر است:

مشخصات طرفین: نام، شماره شناسایی، آدرس و اطلاعات تماس

موضوع قرارداد: تعریف دقیق نوع همکاری و فعالیت‌های موردنظر

مسئولیت‌ها: وظایف و تعهدات هر یک از طرفین

شرایط مالی: نحوه پرداخت‌ها، سود زیان و هزینه‌ها

مدت قرارداد: زمان شروع و پایان همکاری

شرایط فسخ: چگونگی اتمام قرارداد و حقوق و تعهدات در صورت فسخ

حل اختلافات: مکانیسم رسیدگی به اختلافات احتمالی

 

در ادامه، یک نمونه قرارداد کاری مشارکت برای دسترسی بهتر شما عزیزان، نگارش شده در ذیل متن آورده شده است. البته توصیه مجموعه ما این است، حتماً قبل از هر اقدام با یک مشاوره حقوقی تلفنی آنلاین مشورت شود.

 

قرارداد مشارکت کاری



بسمه‌تعالی

 

ماده1(طرفین قرارداد):

آقای ………….فرزند …………به شماره ملی ……………….

آقای ………….فرزند ………به شماره ملی ………………….

ماده 2(موضوع قرارداد):

   به موجب این قرارداد و به استناد ماده 10 قانون مدنی طرفین توافق نمودند که با همکاری یکدیگر نسبت به دایر و بهره‌برداری اقتصادی خط هوشمند  از نوع ارتباط کشوری برای مشاوره مشارکت نمایند.

ماده 3 (آورده طرفین):

   به موجب توافق صورت گرفته موجب گردید طرف اول قرارداد نسبت به اخذ مجوزهای لازم جهت دریافت خطوط به عنوان آورده مورد مشارکت اقدام نماید و طرف دوم زیرساخت‌های موردنیاز جهت ارائه مشاوره  اعم از مجوز مشاوره و فعالیت و تبلیغات و کادر کارکنان را به عنوان آورده خود ارائه دهد و هر یک از طرفین نسبت به آورده خود متعهد و پاسخگوی مراجع قانونی، طرف مقابل و افراد ثالث خواهد بود.

ماده 4 (ثمن قرارداد)

   ارزش کل ثمن قرارداد ناشی از بهره‌برداری از خطوط 100 درصد است،  که ……… درصد آن متعلق به شرکت اصلی است و از طرف شرکت کسر می‌گردد و ……. درصد آن توسط شرکت به‌حساب طرف اول واریز می‌گردد.

    از کل مبلغ واریزی شرکت …… درصد برای طرف اول قرارداد  و …….. درصد سهم شراکت طرف دوم قرارداد  تعیین گردیده است.

   طرف اول متعهد می‌گردد که پس از هر بار واریز از طرف شرکت حداکثر یک هفته کاری پس از دریافت صورت حساب و دریافت مبالغ از شرکت به بانک مربوطه مراجعه و با تفکیک دریافتی‌های سر شماره موضوع این قرارداد از دیگر دریافتی‌های شرکتی، سهم سود مشارکت را به‌حساب طرف دوم واریز نماید.

   هرگونه پرداخت سهم منوط به دریافت کارکرد از شرکت بوده و در صورت عدم دریافت مبالغ از شرکت ، طرف اول هیچ‌گونه مسئولیتی در این خصوص در برابر طرف دوم یا دیگر افراد حقیقی و حقوقی طرف قرارداد با طرف دوم نخواهد داشت.

  حساب بانکی از طرف اول قرارداد به شماره ……….. بنام …………….بانک ……… به شرکت اعلام می‌شود..

  شماره‌حساب واریزی به‌طرف دوم …………. به نام ……………… می‌باشد.

  مبلغ پرداختی از شرکت به‌عنوان مالیات ارزش افزوده تماماً نزد طرف اول باقی می‌ماند و مشمول ثمن قرارداد نخواهد بود.

ماده 5 (شروط ضمن عقد):

   مسئولیت پاسخگویی و جبران خسارت احتمالی مرتبط با مشتریان و افراد خدمات گیرنده تماماً بر عهده طرف دوم خواهد بود و طرف اول نسبت به این قضیه هیچ‌گونه تعهد و مسئولیتی نخواهد داشت.

   کلیه مسائل کارکنان مرتبط با وزارت کار و تأمین اجتماعی و دارایی مربوط به طرف دوم بوده و طرف اول هیچ‌گونه تعهدی در مورد کارکنان و افراد مرتبط با طرف دوم نخواهد داشت.

   تمامی هزینه‌های کارکرد خط سر شماره طرف اول شامل آبونمان، دایورت یا هزینه‌های دیگر سر شماره اصلی سر شماره‌های طرفین و خطوط پاسخگوی مشتریان به عهده طرف دوم بوده و از هر سهم واریزی کسر می‌گردد.

   طرف دوم به ازای هر مبلغ واریزی فاکتور رسمی قابل ارائه به مراجع قانونی به طرف اول ارائه می‌نماید و واریز هر سیکل به حساب طرف دوم منوط به دریافت فاکتور رسمی می‌باشد.

ماده6 (مدت قرارداد):

   این قرارداد به مدت دو  سال شمسی از تاریخ …………… تا تاریخ …………… منعقد می‌گردد.

ماده 7 (شرط فسخ):

   زمان پایان قرارداد به معنای فسخ قرارداد می‌باشد و بعد از آن با توافق طرفین قابل تمدید است.

   چنانچه هرگونه تخلفی از طرف دوم رخ دهد، طرف اول مختار است قرارداد را به صورت یک‌طرفه فسخ نماید و بدیهی است طرف دوم مسئول جبران هرگونه خسارت و پاسخگویی به ادعای طرف ثالث می‌باشد.

   چنانچه بعد از مدت سه ماه از شروع قرارداد بهره‌برداری توسط طرف دوم صورت نگیرد طرف اول مجاز به فسخ قرارداد خواهد بود.

   این قرارداد در صورت فسخ قرارداد از جانب شرکت اصلی یا محدود نمودن دسترسی و امکانات هریک از طرفین به هر نحو، به‌گونه‌ای که ادامه همکاری و اجرای موضوع قرارداد را غیرممکن سازد قابل فسخ می‌باشد. بدیهی است هر یک از طرفین ملزم به انجام تعهدات خود تا آن تاریخ و تسویه مبالغ دریافت شده و پاسخگویی و جلب رضایت مشتریان خواهند بود.

   در صورت بروز شرایط فورس ماژور به نحوی که ادامه کار را برای هریک از طرفین غیرممکن سازد قرارداد تا زمان رفع شرایط بحران معلق می‌گردد.

ماده 8 (حل اختلاف):

در صورت بروز اختلاف مراجع قضایی صالح به رسیدگی اختلافات طرفین هستند.

این قرارداد در 8 ماده تنظیم و به رؤیت و تائید طرفین رسیده است.

 

              امضاء طرف اول                                                     امضاء طرف دوم



 

تنظیم قرارداد مشارکت کاری آنلاین

برای نگارش و تنظیم انواع قرارداد مشارکت کاری به‌صورت آنلاین، می‌توانید از خدمات مختلفی که توسط وکلای دادگستری یا مشاورین تلفنی حقوقی ارائه می‌شود، استفاده نمایید. این خدمات به شما امکان می‌دهند بدون نیاز به مراجعه حضوری انواع قراردادهای خود را تنظیم نماید.  

برای استفاده از این خدمات می‌توانید مدارک خود را به‌صورت آنلاین ارسال تا وکیل قرارداد را تنظیم و برای شما ارسال نماید. این خدمت امکان نگارش را به‌صورت تخصصی و سریع فراهم می‌دارد.

 



مجموعه حقوقی دادگستر این امکان را در اختیار مخاطبین گذاشته که هر ساعت از شبانه‌روز در تمامی زمینه‌های قراردادی و حقوقی نیاز به مشورت با وکیل آنلاین، برای تنظیم و نگارش قرارداد مشارکت کاری در خدمت هستند.  

 

برای برقراری ارتباط با وکیل پایه‌یک یا مشاوره حقوقی تلفنی به‌صورت ۲۴ ساعته از تلفن ثابت سراسر کشور بدون صفر یا کد با شماره 9099071369 تماس برقرار نماید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

از تلفن ثابت 9099071369