لایحه تجدیدنظرخواهی

لایحه تجدیدنظر

لایحه تجدیدنظرخواهی یک‌ متن قانونی محسوب می‌شود که توسط یک‌طرف دعوی به دادگاه ارائه می‌شود تا از حکم صادره دادگاه اولیه اعتراض شود و درخواست بازبینی و بررسی مجدد آن را داشته باشد.

این لایحه شامل دلایل و مستنداتی است که نشان می‌دهد تصمیم دادگاه اولیه نادرست و باید تغییر نماید یا اصلاح شود.

 

مطالب مرتبط: تنظیم دادخواست 

 

در لایحه تجدیدنظر، اصولاً باید اطلاعات زیر ذکر گردد:

مشخصات طرفین دعوا: شامل نام و نشانی

دلایل تجدیدنظر: دلایلی که نشان می‌دهند حکم دادگاه اولیه نادرست یا غیرعادلانه بوده است. این دلایل می‌توانند شامل اشتباهات قانونی، تناقض در شواهد و یا عدم رعایت رویه‌های قضایی باشد.

مستندات: ادله، مدارک و شواهد جدیدی که ممکن است بر نتیجه پرونده تأثیرگذار باشد.

شرح مختصر پرونده: توضیحاتی مفید و مختصر درباره موضوع دعوی و حکمی که صادر شده است.

نتیجه‌گیری: درخواستی که نشان ‌دهد چه تغییری در حکم دادگاه اولیه مورد استدعا است.

نکته مهم: لایحه تجدیدنظر باید در مهلت‌های مقرر قانونی و طبق قوانین و مقررات تنظیم و ارائه شود، در غیر مواعد قانونی لایحه رد می‌شود.

 

برخی اصطلاحات قانونی روند تجدیدنظر

دادگاه تجدیدنظر: دادگاهی که بعد از دادگاه اولیه به بررسی و بازبینی احکام و تصمیمات آن می‌پردازد.

تجدیدنظرخواه: شخص یا نهادی که تجدیدنظر را درخواست دارد.

تجدیدنظر خوانده: طرف مقابل تجدیدنظرخواه در پرونده تجدیدنظر.

لایحه تجدیدنظر: متنی که تجدیدنظرخواه برای درخواست تجدیدنظر به دادگاه تجدیدنظر ارائه می‌دهد و شامل دلایل و مستندات مستند است.

مستندات جدید: ادله، مدارک و شواهد جدیدی که بعد از رأی اولیه به دست آمده و ممکن است بر نتیجه پرونده تأثیرگذار باشد.

نقض حکم: زمانی که دادگاه تجدیدنظر تصمیم دادگاه اولیه را نادرست تشخیص داده و آن را نقض و حکم جدید صادر نماید.

تأیید حکم: زمانی که دادگاه تجدیدنظر تصمیم دادگاه اولیه را صحیح تشخیص داده و آن را تأیید می‌نماید.

بازگشت پرونده: ارسال پرونده به دادگاه اولیه برای بررسی مجدد به دلیل نقص یا اشتباه درروند دادرسی یا تکمیل تحقیقات.

هر یک از این اصطلاحات درروند تجدیدنظر نقش بسیار مهمی دارند و درک درست از مفهوم آن‌ها می‌تواند به ما کمک نماید تا بهتر با این فرایند آشنا شویم.

 

در ادامه، یک نمونه واقعی لایحه تجدیدنظر پزشکی، که توسط وکیل پایه‌یک مجموعه برای دسترسی بهتر شما عزیزان، نگارش شده در ذیل متن آورده شده است. البته توصیه مجموعه ما این است، حتماً قبل از هر اقدام حقوقی با یک مشاوره حقوقی تلفنی آنلاین مشورت نمایید.

 

لایحه تجدیدنظر

 



بسمه‌تعالی

 

تجدیدنظرخواه: …………………….. به نشانی ………………….

تجدیدنظر خوانده: …………….. به نشانی ………………..

تجدیدنظر خواسته: تقاضای تجدیدنظرخواهی نسبت به دادنامه شماره: ………………….. صادره از شعبه ……………. بدوی تعزیرات حکومتی تهران

دلایل و منضمات: دادنامه شماره: ………………….. صادره از شعبه ………… بدوی تعزیرات حکومتی تهران

شرح:

ریاست محترم دادگاه تجدیدنظر استان تهران؛

باسلام و عرض ادب

احتراماً اینجانب ………..، به استحضار عالی می‌رساند در خصوص دادنامه شماره:  …………………. صادره از شعبه …………. بدوی تعزیرات حکومتی  كه منجر به بی حقی بنده گردیده نظر به دلایل و جهات ذیل الذکر نسبت به دادنامه صادره معترض و تقاضای رسیدگی تجدیدنظر را می‌نماید و پیشاپیش از حسن توجه عالی‌مقامان کمال تشکر را دارم.   

 1_ حسب دادنامه صادره مبنی بر عدم اعلام این‌جانب در خصوص هزینه‌های مصوب باید خاطرنشان شد که این‌جانب دانشی در خصوص هزینه‌های مصوب نداشته تا این هزینه‌ها توسط بنده اعلام گردد، لیکن کلیه هزینه‌های مصوب، توسط دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد است.

2_ در خصوص برگ خریدهای ارائه شده توسط متهم، باید توجه داشت که این برگ خریدها وسایل مصرفی عمل جراحی چندین بیمار می‌باشد که به صورت عمده تهیه می‌گردد، و این موضوع از بیمارستان و شرکت بنیان طب تندرست قابل‌استعلام می‌باشد.

3_ فرد دیگر آقای …………….. برادر آقای ……………… می‌باشند که با یک استعلام و بررسی جزئی قابل تشخیص می‌باشد و به درخواست خود آقای ………….. مبلغ …………… میلیون تومان به حساب برادرش توسط این‌جانب واریز شده است.

4_ در خصوص ارجاع موضوع به کارشناسی مجدد برای تعیین تجهیزات مصرفی، هزینه مصوب، حق‌الزحمه پزشک و محاسبه مابه‌التفاوت و سایر موارد باید خدمت قضات عالی‌مقام عرض شود. که هیچ‌گونه نامه یا ابلاغیه‌ای مبنی بر پرداخت هزینه کارشناس و یا کارشناسی مجدد به دست این‌جانب نرسیده  و ابلاغ واقعی نشده است. که این موضوع مهم در پرونده موجود و قابل‌بررسی می‌باشد. و به دور از عدالت و انصاف است که به دلیل موضوعی که خارج از اختیار این‌جانب می‌باشد در این پرونده محکوم‌به بی حقی شوم.

با عنایت به موارد معنونه و مدارک و محتویات پرونده و همچنین مکالماتی که بین شاکی و متهم ردوبدل شده که به صورت ویس و پیام در پرونده‌ای که در دانشگاه شهید بهشتی تشکیل شد موجود می‌باشد. سه تخلف از طرف متهم محرز و مسلم است:

1- بر اساس اعلام دانشگاه شهید بهشتی که در گردشکار دادنامه صراحتاً عنوان شده تخلف دریافت اضافه از نرخ‌های که از ناحیه وزارت اعلام گردیده است. 2- دریافت وجهه از بیمار خارج از عرف و قانون بیمارستان و به حساب شخصی 3- ممانعت از دادن رسید وجهه‌های پرداختی به این‌جانب برای ارائه به بیمه تکمیلی.

 

مع‌هذا از اطاله کلام، از مقام محترم عذرخواهی نموده و توقیرا تقاضای نقض دادنامه مرحله بدوی به تجویز بند ج ماده 348 قانون آ.د.م.، مبنی بر عدم توجه قاضی به دلایل ابرازی در خصوص عدم دریافت نامه یا ابلاغ جهت پرداخت هزینه کارشناسی یا پاسخ به آن و تجدیدنظر نسبت به دادنامه صادره وفق ماده 331 قانون مذکور، از محضر محترم تحت تمنی است. والسلام

لذا از محضر قضات عالی تقاضای عنایت ویژه و رسیدگی به جهت کارشناسی مجدد و نقض دادنامه صادره را دارم. 

تجدیدنظرخواه

…………….



تنظیم انواع لایحه تجدیدنظر

برای نگارش هر نوع لایحه به صورت آنلاین می‌توانید در هر ساعت از شبانه‌روز با مجموعه حقوقی دادگستر تماس بگیرید و یک شرح‌حال از موضوع پیش‌آمده ارائه نمایید. تا در کمترین زمان ممکن یک لایحه حقوقی یا کیفری قوی مستند به مواد قانونی برای شما آماده و ارسال ‌گردد.

 

مجموعه حقوقی دادگستر این امکان را در اختیار مخاطبین گذاشته که هر ساعت از شبانه‌روز در تمامی زمینه‌های حقوقی نیاز به مشورت با وکیل آنلاین، برای تنظیم و نگارش لایحه تجدیدنظر در خدمت هستند.

 

برای برقراری ارتباط با وکیل آنلاین پایه‌یک یا مشاوره تلفنی حقوقی به صورت آنلاین در هر ساعت از شبانه‌روز از تلفن ثابت سراسر کشور بدون صفر یا کد با شماره 9099071369 تماس بگیرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

از تلفن ثابت 9099071369