شکواییه خیانت در امانت

 

شکواییه خیانت در امانت

 

در این مطلب سعی شده برای آشنایی شما مخاطبین گرامی با شکواییه خیانت در امانت در ابتدا یک توضیح کوتاه و نکات مهم در تنظیم شکواییه و یک نمونه شکواییه تنظیم‌شده جهت جرم خیانت در امانت ارائه شود.

 

حتمن بخوانید: مشاوره حقوقی کار

 

شکواییه خیانت در امانت چک

چک، یک سند تجاری محسوب می‌شود. که علاوه بر جایگزینی برای پول نقد در معاملات، برای تضمین مواردی مانند: ایفای تعهد یا پرداخت وجه در موعد مقرر و یا حسن انجام کار هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ازجمله استفاده پرکاربر چک و سفته برای امانت، موارد حسن انجام کار بین کارگر و کارفرما استفاده می‌گردد.

در مواردی متعدد دیده‌شده است، بااینکه چک امانی بوده و بابت تضمین داده‌شده است. دارنده، متأسفانه اقدام به‌ نقد نمودن وجه چک . در این شرایط به صادرکننده چک، ضرر مالی وارد می‌آورد.

این موضوع، دلیل جرم انگاری جرمی، تحت عنوان خیانت در امانت چک می‌گردد. در صورت اثبات ارکان این جرم، رأی بر مجازات دارنده چک، داده می‌شود. اثبات جرم خیانت در امانت چک نیز راه‌های قانونی ویژه‌ای دارد که باید نسبت به آن‌ها، آگاه بود.

 

نمونه شکواییه خیانت در امانت چک

 



نمونه شکواییه خیانت در امانت چک

 

بسمه تعالی

شاکی: …………….

مشتکی‌عنه: …………………

موضوع شکایت: خیانت در امانت

 

با سلام و اهدا احترام بدین‌وسیله اینجانب ………………. فرزند …………. به شماره ملی  …………….. توقیراً به شرح ذیل معروض می‌دارم:

 

با استناد به قرارداد ………. به شماره ………… منعقده در تاریخ ………… میان اینجانب و مشتکی‌عنه که مدت آن از تاریخ ۲۰/۲/۱۴۰۰ تا تاریخ ۲۰/۲/۱۴۰۱بوده است. اینجانب به عنوان مستأجر از بابت تضمین تخلیه ملک مطابق مفاد اجاره نامه مقرر گردید که یک فقره چک بدون تاریخ به شماره ………….. بانک ………. به مبلغ …….. ﷼. نزد موجر(مشتکی‌عنه) بسپارم که نزد ایشان سپردم، چند ماه قبل از پایان مدت اجاره اینجانب با مشتکی‌عنه صحبت نموده و به ایشان عرض کردم که نظرشان را نسبت به تمدید یا عدم تمدید اجاره اعلام نمایند.

لکن ایشان چندان پیگیر نبودند اما بعد از انقضای مدت و دو ماه بعد اعلام نمودند که قصد افزایش مبلغ اجاره‌بها را دارند! لکن اینجانب توانایی پرداخت مبلغ اعلامی را نداشته و تصمیم به تخلیه ملک ایشان گرفتم و در همان موقع صلح‌نامه‌ای میان اینجانبان تنظیم گردید و در آن شروطی مبنی بر پرداخت قبوض از طرف اینجانب، مقرر گردید که به استناد رسیدهای پرداختی که ضم شکواییه گردیده است.

تمام قبوض مربوطه تا لحظه تخلیه ملک پرداخت و تسویه گردید و متعاقباً اینجانب به ایشان اطلاع دادم که ملک شما تخلیه و آماده تحویل می‌باشد.

همچنین تمام قبوض نیز پرداخت گردیده‌اند اما ایشان از تحویل گرفتن ملک امتناع نموده. و با خیال اینکه می‌توانند در این صورت اجاره‌بهای بیشتری از اینجانب دریافت کنند تعلل نمودند که در خصوص تخلیه و تحویل سوله (ملک مشتکی‌عنه) نیز برگه شهادت شهود(استشهادیه) که در شورای حل اختلاف موجود است و این مطلب را در تاریخ 1401/5/19 در برگه گواهی نمودند موجود و قابل ارائه می‌باشد.

مع‌الوصف اینجانب به مشتکی‌عنه اظهارنامه (شماره اظهارنامه ……… یا کد رهگیری آن ………….) داده و ضمن آن تحویل کلید ملک به شورای حل اختلاف را اطلاع دادم و پس از آن ایشان مبادرت به اجرا گذاشتن چک تضمین تخلیه و برگشت آن نمودند.

در حالی که اینجانب بدهی به ایشان نداشته کلیه قبوض را تسویه نموده و لذا از چندین ماه قبل از انقضای اجاره مبنی بر تصمیم ایشان درباره تمدید یا عدم تمدید مدت اجاره با ایشان گفت و گو نموده بودم. حال ایشان با این اقدام (برگشت زدن چک تضمین تخلیه) اختلال در حساب‌های اینجانب نموده و از اعمال ایشان جز سوءنیت برداشت نمی‌گردد.

 لذا با عنایت به عمل مجرمانه ایشان مبنی بر خیانت در امانت به تجویز ماده ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵، از مقام محترم با استناد به دلایل ارائه شده رسیدگی بر مبنای عدل و انصاف را توقیراً استدعا دارم.

 

با تجدید احترام و سپاس فراوان
شاکی


 

شکواییه خیانت در امانت

 

مشاوره حقوقی خیانت در امانت

در هر صورت چنانچه هر یک از شما عزیزان درزمینهٔ کیفری یا شکواییه خیانت در امانت مشکل یا مسئله‌ای برایتان ایجاد شد. پیشنهاد می‌شود حتماً با یک وکیل کیفری یا مشاوره حقوقی مشورت نماید.

شما می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی که در سایت ما پیش‌بینی شده با مشاوران حقوقی به صورت آنلاین ارتباط سریع برقرار نمایید و سؤالات حقوقی خود را بپرسید.

بهتر است قبل از هر اقدام از مشاوره حقوقی آنلاین بهره‌مند شوید تا با آگاهی کامل‌تری دعاوی خود را پیش ببرید و بتوانید در دعاوی طرح‌شده علیه شما بهتر به نتیجه برسید.

برای مشاوره حقوقی رایگان سؤالات خود را در قسمت دیدگاه طرح نمایید. تا وکیل کیفری در زمینه‌های مختلف پاسخ گوی سؤالات شما به‌ صورت رایگان در اسرع وقت باشد.

 



ما در مجموعه حقوقی دادگستر، این امکان را در اختیار شما مخاطبین عزیز قرار داده‌ایم که هر ساعت از شبانه‌روز در تمامی زمینه‌های حقوقی نیازمند مشورت با وکیل دادگستری باشید در خدمت باشیم.

 

برای برقراری ارتباط با وکیل آنلاین یا مشاوره حقوقی به‌ صورت 24 ساعته در هر ساعت از شبانه‌روز با تلفن ثابت سراسر کشور بدون صفر یا پیش‌شماره با شماره: 9099071369 تماس برقرار نماید.

8 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

از تلفن ثابت 9099071369